SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi Vakfı Toplandı

0
Güncellendi - 2016-02-10 16:39:50
İnönü Üniversitesi Vakfı Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, İnönü Üniversitesi Senato Salonu'nda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısında, önce Başkanlık Divanı oluşturuldu. Yapılan oylamaya göre, Divan Başkanlığına Ertan Mumcu, üyeliğe ise Sadi Ergül ve Cevdet Atalan getirildi.

Başkanlık Divanının oluşturulmasının ardından Vakıf Başkanı Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından İnönü Üniversitesi Vakfının durumu ve çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi, daha sonra ise gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. Toplantıda 2015 yılına ait vakıf bilançosu ve gelir tablosu, yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporu da okundu. Olağan Genel Kurul Toplantısı, vakfın 2016 yılına ait bütçe taslağının görüşülmesi ve oylanarak kabul edilmesiyle sona erdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kerim Dayı (8 yıl önce)
    Rektör herşeyi halletti.Çok donanım lı bir zat?
    0
    0
    Yanıtla