SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede 14 Öğretim Elemanı Daha Açıkta

0
Güncellendi - 2016-07-27 01:13:15
Üniversitede 14 Öğretim Elemanı Daha Açıkta
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde, Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında açığa alınanların sayısı 36'a yükseldi. Daha önce 11’i öğretim elemanı ve 11’i idari personel olmak üzere toplam 22 kişi açığa alınmıştı.

Konuyla ilgili İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünden sonra, bu örgütle ilişkisi bulunanların devlet kurumlarından temizlenmesi amacıyla üniversitelerde başlatılan soruşturma kapsamında İnönü Üniversitesi’nde açığa alınan personel sayısı 36’ya çıktı. Daha önce Üniversitenin resmî web sayfasında Kurumsal İletişim Birimi tarafından yapılan açıklamada, ilk aşamada 11’i öğretim elemanı, 11’i idari personel olmak üzere toplam 22 kişinin açığa alındığı bilgisine yer verilmişti. İnönü Üniversitesi Kurumsal İletişim Birimi, bugünkü açıklamasında, 14 öğretim elemanının daha açığa alındığını, bunlarla birlikte İnönü Üniversitesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınanların sayısının 36’ya çıktığını duyurdu.

İnönü Üniversitesi’nde Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY ile ilişkisi bulunan kişilerin tespit edilmesi ve haklarında işlem yapılmasına yönelik soruşturmanın büyük bir titizlikle sürdürüldüğü, yeni gelişmeler oldukça gerek basına gerekse kamuoyuna bilgi verileceği öğrenildi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ismail (7 yıl önce)
    Şu isimleride yayınlayan da görelim eksikleri gideririz belki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (7 yıl önce)
    Üniversite yönetimi aslında hiç zorlanmamalı, sonuçta kendi elleri ile yerleştirdikleri için hepsini bilirler ama emeklerine kıyamıyorlar sanıyorum. Dile kolay 8 yılda yerleştirdiler büyük titizlikle, şimdi bir kalemde silemiyorlar, o yüzden üçerbeşer alıyorlar, ancak sindiriyorlar içlerine demekki. Kimi kandırıyorsunuz siz be, geçti o günler...
    0
    0
    Yanıtla