SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Galibiyet Hedefliyor

0
Güncellendi - 2016-10-21 00:29:53
İnönü Üniversitesispor Galibiyet Hedefliyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Sakarya Spor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak.

BAL Ligi’nde ilk sezonunu geçiren İnönü Üniversitesispr, ligin ilk haftasında iyi mücadele etmesine karşın deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a 2-1 mağlup olmuş, daha sonra oynadığı 3 maçta berabere kalarak, 3 puan toplayabilmişti.

Ligde geride kalan dört hafta sonunda galibiyet yüzü göremeyen sarı siyahlılar, ligin beşinci haftasında Pazar günü deplasmanda ligde henüz puanla tanışamayan Kahramanmaraş Sakarya Spor’a konuk olacak. İnönü Üniversitesispor, deplasmanda henüz puanı bulunmayan rakibi karşısında 3 puan alarak, hem şeytanın bacağını kırmak hem de çıkışa geçmek istiyor.

Kahramanmaraş Sakarya Spor ile İnönü Üniversitesispor Pazar günü 15.00’da Kahramanmaraş Batıpark Merkez Stadı’nda karşılaşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız