SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Malatya Gücü Oldu

0
Güncellendi - 2017-07-18 17:30:25
İnönü Üniversitesispor Malatya Gücü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) Malatya’yı temsil edecek iki kulüpten biri Malatya Gücü Futbol Kulübü olacak.

BAL Ligi’nde sezonunu sona ermesinin ardından Arguvan Belediyespor ile oynadığı baraj maçını kazanarak, 2017-2018 sezonunda da BAL Ligi’nde mücadele etme hakkını kazanan İnönü Üniversitesispor, iş adamı Nurettin Uğur tarafından desteklenen 1932 Malatyagücü Kulübü'ne devredilmişti.

Protokol işlemlerinin tamamlandığı devir işlemlerinde birkaç evrakında tamamlanmasıyla birlikte gelecek haftadan itibaren yeni kulüp çalışmalarına başlayacak.

“TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”

Yeni kulübün isminin Malatya Gücü Futbol Kulübü olacağını kaydeden takımın sportif direktörü ve futbol şube sorumlusu Aziz Yiğit, kulübün başkanlığını iş adamı Nurettin Uğur’un yapacağını belirtti.

Yiğit, protokolün yapıldığını, gelecek hafta içerisinde işlemlerin tamamlanacağını ifade ederek, “İşlemlerin tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına başlayacağız. Şuanda hiçbir sorun yok. Protokol gerçekleştirildi. Birkaç işlem kaldı, onları da tamamlıyoruz. İşlemler tamamlandıktan sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşacağız. Temmuz ayı sonunda da antrenmanlara başlamayı planlıyoruz” dedi.

“13-14 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Yiğit, BAL Ligi’nde devraldıkları İnönü Üniversitespor’da forma giyen 13-14 futbolcu ile görüşeceklerini ifade etti.

İnönü Üniversitesispor’da teknik sorumlu olan Murat Kurt ve ekibiyle yola devam edeceklerini kaydeden Yiğit, “Yürekli, forması için savaşan, sahaya çıktığında aslanlar gibi mücadele edecek oyuncuları kadromuza katacağız. Bu kapsamında belirlediğimiz isimler var. Devraldığımız İnönü Üniversitespor’da forma giyen 13-14 ile de görüşeceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa Egemen (6 yıl önce)
    Maşaallah berekallah. Allah hayırlı ve uğurlu etsin inşaallah. İlk hedef 3.Lig inşaallah.. Sonra da 2.Lig ve 1.Lig İnşaallah. Antep'in, Antalya'nın, Manisa'nın, Ankara'nın, Kayseri'nin, Trabzon'un yıllardan beri üst profesyonel liglerde daima en az iki takımı bulunuyordu.. Malatya neden olmasın. Hatta Süper Lig'de bile Malatyamızın iki futbol takımı bulunabilir. Malatyaspor ve 1932 Malatyagücü..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu işlemden önce zarar görenler 1- Yeşilyurt Belediyespor, kendini feshedecek bir takımın kişisel hırslarına kurban gitti, üstüne yönetim Mayıs sonu Haziran başı artık çıkmak için mücadele etmeyeceklerini açıkladı 2- Arguvan Belediyespor, Yeşilyurt Belediyespor terfi etseydi baraj maçı oynamadan BAL ligine yükselecekti 3- Malatya futbolu, amacı olmayan ve kişisel hırsları yüzünden birilerine çelme takmayı önemseyen bir takım yüzünden 2. profosyonel takımından uzak kaldı. Malatyagücü bu sene bu zarar görenlerden sonra Üniversitesaporun kirli mazisini silmesi gerekiyor. Yeşilyurt Belediyespor şampiyonluk için mücadele etmeyecekse yük Malatyagücü'nün omuzlarında olacak. İnşallah Malatya takımları birbirlerine çelme takmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Malatyagücünü 3.lig de görmek istiyoruz. yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL AYTEN (6 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah Malatyamıza 3.lig yolu açılır.
    0
    0
    Yanıtla