SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Maraş Maçında İddialı

0
Güncellendi - 2016-12-02 04:23:26
İnönü Üniversitesispor Maraş Maçında İddialı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta oynadığı son 3 maçı da kazanarak puan sıralamasında yukarılara tırmanan İnönü Üniversitesispor"da 1920 Maraş maçı hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada yaptığı çalışmayla 1920 Maraş maçına hazırlanan sarı siyahlılarda Elazığ Yolspor müsabakasında kırmızı kart gören Ramazan Çavuş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ligin 11.haftasında sahasında puan tablosunda 18 puanla 3.sırada bulunan 1920 Maraş takımıyla karşılaşacak sarı siyahlılarda tek hedef 3 puan alıp, galibiyet serisini sürdürmek.

Takımın son durumu ve hafta sonu sahalarında oynayacakları 1920 Maraş müsabakası ile ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesispor antrenörü Murat Kurt, yakaladıkları seriyi devam ettirmelerinin önemine vurgu yaparak, “Takım olarak hem oyun, hem de skor anlamında yakaladığımız çıkışın devamı açısından 1920 Maraş müsabakasına büyük önem veriyoruz. Takımda bir anlayış, bir kazanma kültürü yerleşti. İnşallah bunu sürdürmek istiyoruz” dedi.

“Takımdaki arkadaşlarımın hepsi çok bilinçli ve futbolu çok seviyor”

muratkurtTakım olarak bu sezon ki tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu kaydeden Kurt, “Sezona başlarken hedefimiz neyse bugün de aynı hedef doğrultusunda düşünüyoruz. Tabi bunu küçük düşünmek olarak algılamasın kimse. Biz elbette ki büyük düşünüyoruz, ancak bunu makul ölçüler içerisinde sindirmeye çalışıyoruz. Üniversite takımı olarak iyi çalışıyoruz. Takımdaki arkadaşlarımın hepsi çok bilinçli ve futbolu çok seviyor. Son haftalarda gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmaya başladık. Bunun neticesinde de meyveleri toplamaya başladık. Biz rakip kim olursa olsun çıkıp futbolumuzu oynuyoruz. Geçen hafta deplasmanda Elazığ karşısında da aynı şeyi yaptık. Müsabaka 1-1 devam ederken oyuncumuz kırmızı kart gördü. Ancak arkadaşları bir kişilik daha mücadele ederek maçı kazanmasını bildiler. Bu takımda bir anlayış, bir felsefeyi oturttuk diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Takımda Ramazan dışında eksik bulunmuyor”

Kurt, bu hafta sahalarında 1920 Maraş takımıyla oynayacakları maçı da değerlendirerek, “Bu hafta sahamızda lig üçüncüsü 1920 Maraş takımıyla karşılaşacağız. Biz her zaman ki gibi çıkıp gerçek oyunuzu sergilemek istiyoruz. Çalışmalarımız galibiyet üzerine yapılıyor. Oyuncularımı kazanarak artan öz güvenleri iyi durumda diye düşünüyorum. İnşallah bu örnek takımın bu örnek mücadelesi sürecek. Takımda Ramazan dışında eksik bulunmuyor. Futbolseverleri hafta sonu Yeşiltepe’ye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • aax (7 yıl önce)
    inşallah hafta sonu macı alırlar şampıyonluga oynarlar
    0
    0
    Yanıtla