SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Puansız Dönüyor

0
Güncellendi - 2017-11-12 17:08:21
İnönü Üniversitesispor Puansız Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup takımlarından Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Elazığ temsilcisi Grup Merkez Hasar Hankendispor'a 1-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 8. hafta maçında İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Elazığ temsilcisi Grup Merkez Hasar Hankendispor'a konuk oldu. Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanan karşılaşmayı Sivas Bölgesinden Burak Yücetağ yaparken, Yücetağ'ın yarıdımcılığını Ankara Bölgesinden Hakan Yurtseven ve Sivas Bölgesinden Haydar Avcı yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Ankara Bölgesinden Onur Güneş yaptı.

Ev sahibi ekip Grup Merkez Hasar Hankendispor sahaya; 1- Alperen Aksu, 5- Burak Altıngök, 91- Adem Taş, 26- Mehmet Temin, 23- Ömer Çiftçioğlu, 8-Ramazan Bakır, 97- Ömer Kara, 9- Yusuf Külek, 25-Mazlum Daşlık, 40-Semih Çağlar, 7- Görkem Yağcı ilk 11'i ile çıktı.

Konuk ekip İnönü Üniversitesispor  ise 12- Mehmet Ayaoku, 8-Burhan Koç, 3-Enes Ataş,22-Yunus Emre Kutlu, 5-Garip Erayabakan, 35-Ahmet Bezen, 7-Engin Yıldız, 10-Uygar Taşkıran, 9-Eray Baba, 34- Fatih Sakin, 77-Mehmet Aşit ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Her iki takımda ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Grup Merkez Hasar Hankendispor'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Ersen Kantarcıoğlu karşılaşmanın 80. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra iki takımda yakaladığı pozisyonları gol ile sonuçlandıramayınca mücadele 1-0 ev sahibi ekip Grup Merkez Hasar Hankendispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla ev sahibi takım ligde puanını 9'a yükseltirken, Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesispor ligde 8. hafta sonunda 8 puanda kaldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız