SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Sahasında Mağlup

0
Güncellendi - 2018-01-14 16:36:13
İnönü Üniversitesispor Sahasında Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden İnönü Üniversitesispor, sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’a 3-1 yenildi.

  Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Yusuf Adnan Kendirciler, Serhat Günay, Osman Timurtaş hakem üçlüsü yönetti.

  İnönü Üniversitesispor sahaya Mehmet Enes Besnili, Cihat Vurmaz, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Buhara Emre Sevinç, Burak Acil, Engin Yıldız, Uygar Taşkıran, Mehmet Aşıt, Ömer Faruk Göldağı, Yasin Baturay on biriyle başladı.

  Şehit Kamil Belediyespor ise Bedircan Bedir, Deniz Çetin, Abdullah Ceylan, Seyit Ahmet Arslan, İbrahim Halil Demir, Abdulbaki Burak Orhan, Ferdi Sarıoğlu, Enver Uçar, Ali Doğan, Abdulkadir Kuzudişli, Cafer Akpak on biriyle mücadele etti.

  Şehit Kamil Belediyespor, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 3-1 kazandı. Gaziantep ekibine galibiyeti getiren golleri dakika 24 ve 30’da Abdulkadir Kuzudişli ile dakika 56’da Enver Uçar kaydetti. İnönü Üniversitesispor’un tek sayısı dakika 79’da Yunus Emre Kutlu’dan geldi.

  Şehit Kamil Belediyespor’da Abdulkadir Kuzudişli dakika 46’da kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken, karşılaşmanın 39.dakikasında rakibiyle girdiği pozisyonda yüzüne darbe alan ve oyuna devam edemeyen Enes Ataş, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • viral (6 yıl önce)
    mehmet bey harika bi açıklama yazmışsın altına imzamı atarım.Kendi hatalarını yenimalatyaspor yazarak üstünü kapatmaya çalışıyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    ""bu vebali kimse kaldıramaz... İnönü Üniverstespor adım adım kaosa sürükleniyor. Avazımızın çıktığı kadar bağırmamıza rağmen hala bir adım atılmış değil. Beklenen transferler yapılmadı. Amatör seviyede üç oyuncuyu kadrosuna katmaktan övünen muhterem yöneticiler takım küme düştüğünde bakalım hangi deliğe kaçacaklar. Şehrin yedi emini Sayın Büyükşehir belediye başkanımızın olaylara duyarlı olmasını ve mutlaka yönetim kurulunu uyarması lazımdır.Bugün Şehit Kamil karşısında hezimete uğrayan İnönü Üniverstespor nasıl toparlanacak çok merak ediyorum. Tüm takımlar kadrolarına önemli oyuncuları takviye yaparken bizler sadece izlemek ile yetiniyoruz."" ahhahahahahaha :) :) Aziz hocam bi yerlerden hatırladın mı bu yazılanları! :) :) Atalarımız demiş ki: önce kendi kapının önünü temizleyeceksin!!!
    0
    0
    Yanıtla