SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Tek Golle Kazandı

0
Güncellendi - 2016-11-13 22:28:01
İnönü Üniversitesispor Tek Golle Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor, sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’u 1-0 yendi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Adem Karakaya, Ömer Karakaya, Servet Bozkurt hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor sahaya Enes Pehlivan, Yunus Emre Kutlu, Enes Filiz, Enes Ataş, Garip Erayabakan, Ahmet Fevzi Ünsal, Fatih Sakin, Meriç Akpınar, Ramazan Çavuş, Engin Yıldız, Ebubekir Yardım on biriyle çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında İnönü Üniversitesispor etkili ataklar gerçekleştirdi. Garip Erayabakan’ın bir topunun direkten döndüğü ilk yarıda sarı siyahlılar, üç net gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Şehit Kamil Belediyespor oyunu dengeledi. Karşılıklı atakların geliştirildiği mücadelenin 71. dakikasında Ramazan Çavuş’un kullandığı korner atışında Garip Erayabakan topa iyi yükseldi ve kafayla topu ağlara gönderdi. Rakibinin gol aradığı dakikalarda kontra ataklarla gol pozisyonlarına giren İnönü Üniversitesispor, net pozisyonlardan yararlanamadı.

İnönü Üniversitesispor, üstün oynadığı karşılaşmada Şehit Kamil Belediyespor’u 1-0 yenerek, puanını 12’ye yükseltti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

universitespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız