SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Transfere Başladı

0
Güncellendi - 2016-06-20 17:31:39
İnönü Üniversitesispor Transfere Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan İnönü Üniversitesispor’da transfer çalışmaları başladı. Sarı siyahlılar iç transferde büyük bir mesafe kat etti.

Sezonu Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi’nin şampiyonu olarak tamamlayan ve baraj maçında 44 Malatyaspor’u 2-0 yenerek, BAL Ligi’ne yükselen İnönü Üniversitesispor, transfer çalışmalarına hız verdi.

Tarihinde ilk kez BAL Ligi’nde mücadele edecek olan İnönü Üniversitesispor, transfer çalışmalarına kendi oyuncularıyla görüşerek başladı. İç transferi kısa sürede tamamlamak isteyen sarı siyahlılar, sezon hazırlıklarına start vermeyi planlıyor.

İnönü Üniversitesispor Kulüp Asbaşkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, yeni sezonla ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, iç transferi kısa sürede tamamlamak istediklerini belirtti.

Kafkas, yeni sezon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “İç transferi tamamlamak üzereyiz. Listemizdeki oyuncularımızla görüşüyoruz. Önceliğimizi kendi oyuncularımız oluşturuyor. Onun dışında dışarıdan sadece bir oyuncuya teklifte bulunduk. Onun dışında dışarıdan oyuncu alma gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

İnönü Üniversitesispor’un iç transferde Serhat Abay, Garip Erayabakan, Rıdvan Kar, Enes Pehlivan, Abdulsamed Çelik, Meriç Akpınar ve Fatih Sakin ile anlaştığı, diğer oyuncularla da görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • irfan (7 yıl önce)
    fatih sakin ne dikkat cok iyi bir futbolcu elinde tutulursa 2 yılda süper ligde oynaya bilecek bir çocuk cok teknik
    0
    0
    Yanıtla