SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Tunceli'de Kayıp

0
Güncellendi - 2018-03-25 22:59:25
İnönü Üniversitesispor Tunceli'de Kayıp
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Tunceli ekibi Dersimspor’a 3-0 mağlup oldu.

Tunceli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Burak Altınel, Ahmet İnci, Gökhan Erzin hakem üçlüsü yönetti.

Dersimspor sahaya Sinan Bektaş, Can Özgür, İsmail Salman, Cengiz Çoban, Emre Asan, Mehmet Şirin Soydan, Mehmet Güler, Özgür Dükme, Batuhan Altay, Özenç Albayrak, Alp Er Tunga Ersagun Çakıroğlu on biriyle çıktı.

İnönü Üniversitesispor ise Mehmet Enes Besnili, Burhan Genç, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Serkan Kılıçarslan, Ömer Faruk Göldağı, Turgut Ulutaş, Burak Açil, Cumali Kılınç, Engin Yıldız, Uygar Taşkıran on biriyle mücadele etti.

Dersimspor sahasında İnönü Üniversitesispor’u 3-0 mağlup etti. İnönü Üniversitesispor, rakiplerinin aldığı sonuçla kümede kalmayı garantilerken, Pütürge Belediyespor ile baraj karşılaşması oynayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Cevaplarım sansüre ugramış. Vakti gelince size ve Malatyaspor'u yokedip ceketini alıp bir köşeye çekilenlere cevabımı vereceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Elimizi vicdanımıza koyup Malatya futbolunun 1990 sonrası profesyonel futbolunun değerlendirmesini yapalım mı? 1) Malatya şehri Türkiye'nin efsane kulübü Malatyaspor'u yoketti. Hem de ne yokediş. Youtube video linklerini paylaşayım mı? Sahayı ağlayarak terkeden 19 yaşındaki çocuk! 9 lise öğrencisi ile çıkılan maç! 2) Bu süreç içinde Malatya Belediyesinin takımı Malatya Belediyespor-Yeni Malatyaspor belediye desteği ve İstanbul'dan özel girişim sayesinde Süper Lige çıktı. 3)1990'larda Pütürge Belediyespor 3. ligde bir müddet oynadı ve başarılı oldu. "Büyükşehir" statüsündeki şehrin neredeyse 30 yıllık futbol birikimi bu .Fazlası varsa söyleyin. Harcanan ve boşa giden para akıllara ziyan. Ben şunu savunuyorum: Malatya'da şu ana kadar ne kadar futbolla ilgili kişi varsa artık -tamamı, resimdeki herkes- bir kenara çekilsin. 30 yıldır zerre bir şey yapamadıkları gibi Malatyaspor'u yoketmişler.... Aziz Yiğit, İsmail Tekin...1990'larda Malatyaspor'un ve şu anda BAL takımlarının makuz talihi... Ali Cengiz, Faysal Elkoca, Adil Kınık vs vs vs.... Hepinize çok teşekkür ederiz. Ama yukarıda yazdığım yaklaşık 30 yılın faturasına istinaden lütfen Malatya futbolunu artık gençlere bırakın. Hala Yeni Malatyaspor yönetimini Belediye başkanına şikayet eden var ya....Elde bir tek Yeni Malatyaspor kalmış! Belediye başkanına şikayet ediyor! Onu da yokedecek! Kaç nesil öğütüldü Allah aşkına! Selam ve dua ile!
    0
    0
    Yanıtla
  • EFASNE MALATYASPORU RAHMETLİ EFSANE BAŞKANIMIZ NURETTİN SOYKAN SÜPER LİG'E ÇIKARDI İSTANBUL DÜŞÜRDÜ,SONRASINDA MEHMET YAŞAR ÇERÇİ ÇIKARDI İSTANBUL DÜŞÜRDÜ.YENİ MALATYASPOR'U BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR'IN BÜYÜK DESTEKLERİ İLE ADİL GEVREK SÜPER LİG'E ÇIKARDI KENDİSİNE TÜM MALATYA'NIN SAYGISI VAR İSMİNİ BAHSETTİĞİN İNSANLAR OLMASAYDI MALATYA'DA FUTBOL BİR ADIM İLERİ GİTMEZDİ İNSANLARI KARALAYARAK NİFAK TOHUMU ATMA KİMİN TETİKÇİSİ OLDUĞUN BELLİ.MALATYA İSTANBUL AYRIMI BU İLE ZARAR VERİR BENDEN HATIRLATMASI Mehmet bb RUMUZLU VATANDAŞ
    0
    0
    Yanıtla