SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor'da Moraller Düzeldi

0
Güncellendi - 2017-11-09 00:42:39
İnönü Üniversitesispor'da Moraller Düzeldi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, Araban Belediyespor’u 2-1 yenerek, üzerindeki kara bulutları dağıttı.

Sezona sıkıntılı başlayan kırmızı beyazlılar, ligin 7.haftasında sahasında Gaziantep ekibi Araban Belediyespor’u 2-1 yenerek, kritik bir galibiyet aldı. Teknik heyetin istifasından bir gün sonra Araban Belediyespor ile karşılaşan ve 3 puan alan takımda keyifler yerine geldi.

Araban Belediyespor karşısında takımına galibiyeti getiren golü atan Engin Yıldız (üstteki fotoğrafta), “Maç içerisinde mücadele eden bir takımımız vardı. Haddimizi bilerek oynadık. Araban Belediyespor güçlü bir ekip ama biz iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Hafta içerisinde yaşanan sıkıntıları unutup, saha içerisinde iyi mücadele ettik. İyi top oynadık ve 2-1 galip gelmesini bildik” diye konuştu.

Yıldız, ligin 8.haftasında deplasmanda Grup Merkez Hasar Hankendispor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şunları söyledi: “Rakibi hafife almamak gerekir. Araban Belediyespor karşısındaki mücadeleyi Grup Merkez Hasar Hankendispor karşısında da vermek istiyoruz. Çok koşacağız ve iyi mücadele edeceğiz. İyi bir futbolla, deplasmandan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”

Grupta zorlu takımların olduğunu ifade eden Yıldız, “Grup geçen seneyle aynı gibi görünüyor. Bizde geçen seneki takımı bulmaya çalışıyoruz. İyi mücadele edersek, geçen seneki performansımızı bulacağız. İyi mücadeleyle, daha iyi skorlar alabiliriz” şeklinde konuştu.

Takımda ilk şansını bulan Mehmet Aşıt (yandaki fotoğrafta) ise kendisine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını söyledi. Aşıt, “Hocamın bana verdiği şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İnşallah elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Araban Belediyespor maçında iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde Grup Merkez Hasar Hankendispor maçı var. Bu karşılaşma bizim için hafife alınacak bir karşılaşma değil. İyi bir takım olduklarını hazırlık maçında gördük. Araban Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldık, iyi gidişatı Grup Merkez Hasar Hankendispor maçından alacağımız galibiyetle sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Aşıt, takımla daha önce şampiyonluklar yaşadığını anımsatarak, “Cafer Aypan hocamızın takımın başına gelmesinden dolayı çok sevinçliyim. Murat Kurt hocama ve ekibine bize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Araban Belediyespor maçını Murat hoca sayesinde kazandık. Şampiyonluklar yaşadım. Şuan yeni takım, yeni bir uyum sağlamam gerekiyor. İnşallah sıkıntıları atlattıktan sonra daha da iyi olacak. Tabi ikizimin sahada olmamasının eksikliğini hissettim ama diğer tarafta da Beşiktaş altyapısında oynayan Engin Yıldız vardı. Çok iyi mücadele ettik. Takımı tebrik ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız