SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor'dan 2 Transfer

0
Güncellendi - 2016-07-20 23:01:41
İnönü Üniversitesispor'dan 2 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Bölgesel Amatör Lig’deki yeni takımı İnönü Üniversitesi futbol kulübü, Ramazan Çavuş ve Yunus Kutlu’yu renklerine bağladı.

Kulübün misyonunun Malatya futboluna hizmet olduğunu vurgulayan İnönü Üniversitesi Asbaşkanı Yar. Doç. Dr. Emin Kafkas, “Biz mevcut imkanlarımız içerisinde şampiyonluk hedefi koyabilecek durumda değiliz.” dedi

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kafkas, “Biz kendi imkanlarımızla, Malatyalı gençler ve üniversitemizdeki öğrencilerimizden kurulu bir takımla mücadele edeceğiz. Yeşilyurtspor’da oynayan, İnönü Üniversitesi öğrencisi olan Ramazan Çavuş ve Yunus Kutlu gibi deneyimli oyuncuları transfer ettiklerini kaydeden Kafkas, “Malatyalı gençler ve üniversitemizdeki öğrencilerimizden kurulu bir takımla mücadele edeceğiz. Yeni sezondan Yeşilyurtspor’da oynayan, İnönü Üniversitesi öğrencisi olan Ramazan Çavuş ve Yunus Kutlu gibi deneyimli oyuncuları transfer ettik. Yine Yeni Malatyaspor alt yapısında bulunan ve orada devam etmeyecek oyunculardan da bir ikisini alarak takımımızı oluşturduk. Haftaya Pazartesi günü takım top başı yapacak. Ağustos ayının sonlarına doğru bir kamp düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

-“Bizim vereceğimiz üst limitler belli”

Kafkas, kulübün transfer politikasıyla ilgili de konuşarak, “Şampiyonluk olgusu öyle kolay bir iş değil. Bunu gerçekleştirebilmek için bir alt yapınızın olması lazım. BAL’da takımlar genelde maddi imkanlarıyla var olmaya çalışıyor. Tabi biz buna uyamayız. Biz bir kurum takımıyız. Bizim vereceğimiz üst limitler belli. Tabi takımımızla ilgili bir yanlış algı da var. Biz burada bu takımı yönetirken herhangi bir kişiden, buna rektörümüz de dahil bir para alarak, bir kaynak ayırarak bu işi yapmıyoruz. Burada üniversitede ürettiğimiz kurslarda, yaptığımız faaliyetlerden elde ettiğimiz gelirlerle bu takımı yürütüyoruz''diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız