SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnönü ve Malatya' Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:03:35
'İnönü ve Malatya' Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün ölümünün 41. yılı nedeniyle, Malatya Kültür Yaşam Derneği (MAKÜYAD) “Fotoğraflarla İnönü ve Malatya” konulu fotoğraf sergisi açtı.

Malatya Park AVM’de bugün açılan ve 2 Ocak tarihine kadar açık kalacak olan sergide, İnönü’nün Malatyalılarla ve Malatya'da çekilen 52 fotoğrafı yer alıyor.

Serginin açılışında MAKÜYAD adına konuşan Yaşar Karaaslan, “Geçmişi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için düzenlediğimiz sergi, bir nostalji yaşatıyor. Rahmetli İsmet Paşamızın, Malatya ziyaretlerinde veya Malatya heyetinin Ankara’ya yaptığı ziyaretlerde dönemin kent yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlarla çektirdiği ve bir hafta süreyle açık olacak sergimizde herkesi davet ediyoruz” dedi.

Malatya Park AVM Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Mehmet Kavuk ise, tarihe ışık tutma adına böyle organizelerin önemine temas ederek, sergiyi düzenleyenlere teşekkür etti. Kavuk , kendisinin de İsmet İnönü ile olan fotoğrafların sergide yer aldığını bildirdi.

Açılışa, Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, Malatya İş Kadınları Derneği Başkanı Prof.Dr. Göknur Aktay, Malatya Araştırmaları Derneği Başkanı Kemal Deniz, MAKÜYAD üyeleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız