SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü ve Seyran'da DMA Çalışması Başladı

0
Güncellendi - 2017-05-08 16:10:34
İnönü ve Seyran'da DMA Çalışması Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğümüz, merkez mahallerde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İnönü ve Seyran Mahallelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına başlandı.

Dr. Özdemir: Maliyeti 9,6 Milyon TL Olan 34 km Modern Altyapı Çalışması Yapılacak

Malatya merkezinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek altyapı ağını sağlamlaştıran Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğümüz; İnönü ve Seyran mahallelerinin Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) projesini tamamlayarak yatırım çalışmalarına başladığını belirten Dr. Özgür Özdemir, ”İnönü ve Seyran mahallelerinin Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına başladık.  Yaklaşık maliyeti 9,6 milyon TL olan 34 km hat çalışmasının yanı sıra 1.250 adet abone bağlantısı, 6 adet debimetre vana odası çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, söz konusu mahallelerde fiziki kayıp kaçak oranı sıfıra inecek ve dış müdahale olmadığı müddetçe arıza inşallah yaşanmayacak. Malatya’mıza 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yapımı başlayan çalışmamızın mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız