SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü ve Seyran'da İçme Suyu Çalışması

0
Güncellendi - 2017-10-19 01:50:51
İnönü ve Seyran'da İçme Suyu Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmaları kapsamında İnönü- Seyran Mahallelerinde 34,5 kilometrelik içmesuyu altyapı çalışmalarının 27,5 kilometrelik kısmını tamamladı.

“9,6 Milyonluk Altyapı Yatırımı Yapıyoruz”

Malatya merkezde yaptıkları Ölçülebilir Alt Bölge çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “ İnönü – Seyran Mahallelerinde maliyeti 9,6 milyon TL olan 34.5 kilometrelik içmesuyu altyapı çalışmalarının 27,5 kilometrelik kısmını tamamladık. İhale kapsamında 1.250 abone bağlantısı ve 6 adet debimetre vana odası çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda 100 yıl dayanıklı DUKTİL borular kullanarak sağlam altyapı ile sağlam gelecek inşa ediyoruz. Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarımızla Kaptaj’dan gelen kaynak suyumuzu kontrol altında tutarak doğru yönetiyor, kayıp- kaçak su kullanımının engelleyerek su israfının önüne geçiyoruz. Amacımız Türkiye’nin en kaliteli içmesuyunu aynı kaliteyle gelecek nesillere bırakmak. Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız