SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Yeni Sezona Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:50:00
İnönü Yeni Sezona Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadı yeni sezona hazırlanıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni sezonla ilgili hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 

Bu  sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, Malatya Arena Stadı'nın yılan hikayesine dönen yapım çalışmalarının ardından yeni sezonda da maçlarını Malatya İnönü Stadı'nda oynayacak. 

Malatya Arena Stadı'nın yapım çalışmaları esnasında 'İnşallah Yeni Malatyaspor PTT 1. Ligi'ne çıkar ve maçlarını yeni statta oynar' söylemleri bu yılda havada kaldı. 

-Yeniden Malatya İnönü Stadı-

Malatya Arena Stadı'nın bir türlü tamamlanamayışı hatta çalışmaların durma noktasına gelmesi gözleri yeniden Malatya İnönü Stadı'na çevrildi. 

PTT 1. Ligi'nde mücadele edecek olan sarı kırmızılılar, bu yılda maçlarını Malatya İnönü Stadı'nda oynayacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, stadın yeni sezona hazırlanması için başlattıkları çalışmaları sürdürüyor. 

-Şampiyon olan takımın antrenman sahası yok-

Yeni Malatyaspor 6 yıllık aradan sonra PTT 1. Ligi'ne yükseldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği, kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerinin özverisi ile üst lig özlemini sonlandıran sarı kırmızılılar, geride kalan sezonda antrenman sahası olmadan şampiyonluk ipini göğüsledi. 

Orduzu Pınarbaşı'nda yapımı yılan hikayesine dönen antrenman sahası meraya dönerken, antrenman sahası olmadan şampiyonluğa ulaşan Yeni Malatyaspor, büyük bir başarıya da imza atmış oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız