SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi Yenilgisiz Finalde

0
Güncellendi - 2016-02-26 20:30:25
İnönü Üniversitesi Yenilgisiz Finalde
A- A+ PAYLAŞ

Ünilig Masa Tenisi Erkekler ikinci etap maçları 19-20-21 Şubat’ta, dört farklı ilde oynanan maçlarla tamamlandı. Geçen sezonu bronz madalyayla tamamlayan İnönü Üniversitesi Erkek Masa Tenisi Takımı, bu yılda adını finallere yazdırmayı başardı.

Üniversiteler Spor Ligi Masa Tenisi Erkekler ikinci etap maçları çerçevesinde, üç günde tam 180 maç oynandı. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ekiplerin finallere katılmaya hak kazandığı ikinci etap müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu.

A Grubu’nda ekipler maçlarını Adana’da oynadılar. Son şampiyon İstanbul Aydın Üniversitesi ikinci etap maçlarının tamamını kazanarak grubu lider tamamladı ve grup ikincisi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte bir üst tura çıkmaya hak kazandılar.

Maçlarını Isparta’da oynayan B Grubu’nda lider geçen senenin ikincisi Girne Amerikan Üniversitesi olurken, ikinci sırayı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi aldı.

C Grubu’nda ekipler Antalya’da ter dökerken, Kocaeli Üniversitesi grup lideri olarak finallere katılma şansı yakalarken, Karabük Üniversitesi ikinci olarak üst tura yükselen diğer ekip olmayı başardı.

Eskişehir’de oynanan D Grubu’nda müsabakalar sonucunda geçen sezonu bronz madalyayla kapatan Malatya İnönü Üniversitesi ilk sırada yer alırken, ikinci olan İstanbul Üniversitesi finallerin biletini alan ikinci ekip oldu.

HİÇ MAÇ KAYBETMEDİLER

D Grubu'nda mücadele eden ve adını finale yazdırmayı başaran İnönü Üniversitesi'nin grup müsabakalarında aldığı sonuçlar şöyle:

Kayseri Melikşah Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 0-3

İnönü Üniversitesi-İstanbul Yeditepe Üniversitesi: 3-0

Muş Alparslan Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 0-3 (hükmen)

İnönü Üniversitesi-Mersin Toros Üniversitesi: 3-0 (hükmen)

Konya Mevlana Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 0-3

İnönü Üniversitesi-İstanbul Şehir Üniversitesi: 3-0

Ankara Çankaya Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 0-3

İnönü Üniversitesi-İstanbul Bezmi Alem Üniversitesi: 3-1

İnönü Üniversitesi-İstanbul Üniversitesi: 3-0

İnönü Üniversitesi-İstanbul Yeditepe Üniversitesi: 3-1

Konya Mevlana Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 1-3

İnönü Üniversitesi-İstanbul Şehir Üniversitesi: 3-0

Ankara Çankaya Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 0-3

İnönü Üniversitesi-İstanbul Bezmi Alem Üniversitesi: 3-1

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 0-3

İnönü Üniversitesi-İstanbul Üniversitesi: 3-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız