SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de 12 Öğretim Üyesi Profesör, 9'u da Doçent Oldu

0
Güncellendi - 2018-03-14 04:47:28
İnönü'de 12 Öğretim Üyesi Profesör, 9'u da Doçent Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nin çeşitli fakülte ve yüksek okullarından bir üst unvana yükselen 21 akademisyen, düzenlenen bir törenle cübbe giydi. Akademik unvanda yükselme prosedürü kapsamında gerekli koşulları sağlayan doçentler profesörlüğe, yardımcı doçentler ise doçentliğe yükseltildi.

İnönü Üniversitesi’nin web sitesinde verilen bilgilere göre, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve rektör yardımcılarının da katılımıyla Senato Toplantı Salonu’nda tören düzenlendi.

Törende cübbe giydirilen akademisyenler ve yükseldikleri unvanlar şöyle:

Doç. Dr. Ünal Şentürk, Doç. Dr. Turgut Pişkin, Doç. Dr. Mehmet Emin Tağluk, Doç. Dr. Mehmet Cansel, Doç. Dr. Ahmet Kara, Doç. Dr. Şükrü Kartalcı, Doç. Dr. Turan Arabacı, Doç. Dr. Semih Mustafa Önen, Doç. Dr. Orhan Gündüz, Doç. Dr. Jülide Yağmur, Doç. Dr. Olgun Adem Kaya ve Doç. Dr. İlknur Özdemir Profesörlüğe, Yrd. Doç. Dr. Yasir Furkan Çağın, Yrd. Doç. Dr. Fatih Sümer, Yrd. Doç. Dr. Meral Özkan, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Korkut Çeçen, Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçınsoy, Yrd. Doç. Dr. Ömerul Faruk Dursun, Yrd. Doç. Dr. Nuri Murat Yağmurlu, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Uçar ve Yrd. Doç. Dr. Önder Halis Bettemir ise Doçentliğe yükseldiler.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay törende yaptığı konuşmada, unvanda yükselen akademisyenlerin başarılarının devamını diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Törende son olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından akademisyenlere cübbeleri giydirildi.

İnönü Üniversitesi

Unvanları yükseltilen öğretim üyeleri üniversite yöneticileriyle toplu halde

Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü öğretim üyesi Jülide Yağmur da profesör oldu

Battalgazi MYO Müdürü Orhan Gündüz'e profesör cübbesini Rektör Prof.Dr. Kızılay giydirdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa Şenol (6 yıl önce)
    Değerli öğretim üyelerimizin yeni unvanlarını tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (6 yıl önce)
    Uzaktan eğitim adı altında 2013 yılında kayıt yaptım güya işin başında iki yıl okutulacaktık. tamam dedik iki yıl senede iki defa harç yatırıp işi garantiye aldınız resmen rehin olduk elinizde bıraksak beş yıldır bir çuval para ödedik..Bırakmazsak daha kaç yıl sağılacağız sayin valim sayın bakanım uzaktan eğitim adı altında resmen genç arkadaşlarımız soyuluyor..iki yıllık mezunduk ..Dört yıla tamamlayalım dedik lakim beşinci yılı bitiriyoruz hala mezuniyet yok yıl içerisinde 1800 tl öğrenci başına harç alınıyor bizlerden..Bizi bundan kurtarın lütfen....Birde ne yapmışlar hangi icadı hangi yeniliği yapmışlarda prof falan olmuşlar?..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    AYDIN HANGİ KRİTERE GÖRE YAPTINIZ.YEŞİLYURT BELEDİYESİ GİBİMİ YAPTINIZ.
    0
    0
    Yanıtla