SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de 3 Puanı Samsun Aldı: 1-2

A- A+ PAYLAŞ

HAKEMLER: Deniz Çoban, Mehmet Ömer Altuntaş, Ali Saygın Ögel, 4. hakem Mustafa Öğretmenoğlu

MALATYASPOR: Emrah, Serdar, Serkan Dökme (Dk.78 Engin), Ramazan, Atilla, Tayfun (Dk.45+2 Zafer), Alper, Turgay, Mehmet Budak, Hakan Söyler, Mehmet Albayrak (Dk.70 Deniz),

YEDEKLER: Yk.Eray, Mustafa, Muammer, Zafer, Engin, Deniz, Murat Duman,

SAMSUNSPOR: Ercüment, Hakkı, Kenan, Rodger, Zafer, Can, Sefa (Dk.78 Hakan), Emre, Turgut, Celil (Dk.70 Ramazan), Sercan,

YEDEKLER: Yk.Mustafa, Caner, Hakan, Samet, Ömür, Feridun, Ramazan.

GOLLER: Dk.59 (Malatyaspor), Dk. 28 Zafer, Dk. 72 Hakkı (Samsunspor)

KIRMIZI KART: Dk.73 Ramazan (Samsunspor)

SARI KARTLAR: Serkan Dökme, Mehmet Budak (Malatyaspor), Celil, Zafer (Samsunspor)

2. dakikada Serdar'ın sert şutunu Samsun kalecisi güçlükle yumruklayarak uzaklaştırdı.

6. dakikada Samsunsporlu Sefa'nın vuruşunda Emrah yatarak müdahale etti ve tehlikeyi önledi.

12. dakikakada Celil'in kullandığı korner atışında Kenan kafayı vurdu, top Malatyaspor kalesinin üstünden auta çıktı.

13. dakikada Serdar'ın pasıyla cezaalanında topla buluşan Atilla'nın vuruşu kaleciden döndü. Tayfun bu topu düzeltip vurmak isterken dengesini kaybedince Samsun defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

15. dakikada Serdar'ın ortasından gelen topa cezaalanı dışında Mehmet Albayrak'tan önce Samsun kalecisi kafayla vurdu.

28. dakikada Samsun atağı sağdan gelişti. Celil'in cezaalanına ortaladığı topu Malatyaspor defansı uzaklaştırmak isterken kısa düştü. Samsunspor'lu Zafer, önünde bulduğu topu kaleye gönderdi: 0-1

41. dakikadaki Samsun atağında Celil, Ramazan'la girdiği ikili mücadelede kendini Malatyaspor cezaalanında yere atınca hakem Celil'e sarı kart gösterdi.

42. dakikada Mehmet Budak'ın ortasında topla ceza alanında bulunşan Hakan Söyler, kötü vurunca top kalecide kaldı.

44. dakikada Ramazan'ın ortasında 6 pasta Atilla'dan önce Samsun defansı topu kornere gönderdi.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

45+2 oynanırken Samsunspor'un kazandığı bir taç atışı nedeniyle oyun durunca Malatyaspor Teknik Direktörü Ömeroviç, Tayfun'un yerine Zafer'i oyuna soktu. Zafer oyuna girdikten sonra Samsun taç atışını kullandı ve aynı anda hakem ilk yarıyı bitirdi.

İlk yarı konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

48. dakikada Samsun gole bir kez daha yaklaştı. Ancak Zafer topu auta attı ve Malatyaspor taraftarını rahatlattı.

59. dakikada Malatyaspor beraberliği sağladı. Serdar topu Ramazan'ı gördü, bu oyuncu ortaladı, Atilla kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1

68. dakikada Malatyaspor yine etkili oldu. Zafer'in pasını alan Atilla'nın sert şutunu, kaleci kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

70. dakikada Malatyaspor'da Mehmet Albayrak'ın yerine Deniz, Samsunspor'da da Celil'in yerine Ramazan oyuna dahil oldular.

72. dakikada Samsunspor tekrar öne geçti. Kazanılan korner atışını arka direkte iyi izleyen Hakkı, topu ağlara gönderdi: 1-2

Oyuna girdikten 2 dakika sonra Samsunspor'lu Ramazan, gol sonrası Malatyaspor tribünlerine yaptığı çirkin hareket nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

75. dakikada Malatyaspor atağında Atilla'nın kafa vuruşunda top direkten döndü, gelen topu Deniz ağlara gönderdi ancak yan hakemin uyarısıyla hakem bu pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

78. dakikada Malatyaspor Serkan Dökme'nin yerine Engin'i, Samsunspor ise Sefa'nın yerine Hakan'ı aldı.

88. dakikada Samsunspor Zafer'le önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+3'de Malatyaspor Mehmet Budak'la gol fırsatından yararlanamadı. Cezaalanında topla buluşan bu oyunca ayağı kayınca iyi vuramadı ve topu auta gönderdi.

90+4'te hakem Samsunspor'lu Zafer'e önce kırmızı kart gösterdi, ancak daha sonra kartın yanlış olduğunu belirtip, sarı kart gösterdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız