SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Ahmet Bezen Şoku

0
Güncellendi - 2017-11-27 20:39:53
İnönü'de Ahmet Bezen Şoku
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un oyuncusu Ahmet Bezen’in son kontrollerinde sol ayak bileğinde kırık ya da çatlak şüphesi olduğu, yapılacak tetkiklere göre ameliyat olup olmamasına karar vereceği bildirildi.

  Ligin 10.haftasında Yeşiltepe 3 nolu sahada Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın 20.dakikasında ikili mücadele esnasında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Bezen, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

  İlk müdahalesi saha ortasında sağlık görevlileri tarafından yapılan ve daha sonra hastaneye kaldırılan Bezen’in ilk kontrollerinde sol ayak bileğinin çıktığı ancak bilekte kırık ya da çatlak şüphesinin olduğu kaydedildi.

  İnönü Üniversitesisporlu futbolcular, Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması sonrası Bezen’i hastanede ziyaret ederek, alınan 1 puanı arkadaşlarıma armağan ettiler.

  Kulübün sportif direktörü Aziz Yiğit, Bezen’in sakatlığının kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, “Oyuncumuza geçmiş olsun diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve yeniden yeşil sahalara döner. Bu süreçte her zaman kendisinin yanında olacağız” dedi.

  22 yaşındaki genç oyuncu Malatya Telekomspor ve Malatya Demirspor’da oynadıktan sonra 2017 yılında İnönü Üniversitesispor’a transfer olmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız