SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Elazığ Hüsranı.. 1-2

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:25
İnönü'de Elazığ Hüsranı.. 1-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşılaştığı Elazığspor'a 2-1 mağlup oldu. Rakip takım taraftarının alınmadığı maçta taraftarının desteğine rağmen kısa bazı bölümler hariç oyunda üstünlük kuramayan, çok sayıda pas hatası yapan, top kontrolünde güçlük çeken, rakip kaleye attığı şutların Sunday Mba'nın gol olan şutu dışında neredeyse tamamı çok farklı olarak autla sonuçlanan Yeni Malatyaspor, son 19 dakikayı 10 kişi oynayan rakip takım karşısında beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Yeni Malatyaspor'dan Koray da, 88. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Bülent Yıldırım (Ankara), Mehmet Metin (Trabzon), Asım Yusuf Öz (Kahramanmaraş), 4.Hakem Erkan Özdamar (Ankara)

YENİ MALATYASPOR: 88. Ertaç Özbir, 16. Sadık Çiftpınar, 8. Ramazan Kahya, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 4. Koray Şanlı, 5. Ali Sakal (Dk. 76 10 İrfan Başaran), 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 19. Sunday Mba, 7. Alex Dos Santoz Gonçalves (Dk. 83 99. Yakup Alkan), 9. George Akpabıo, 11. İskender Alın (Dk. 46 12. Musa Sinan Yılmazer)

YEDEKLER:  1. Emre Selen, 47. Azad Filiz, 6. Kamil İçer, 44. Osman Fırat, 12. Musa Sinan Yılmazer, 99. Yakup Alkan, 10. İrfan Başaran

TEKNİK SORUMLU: Yücel İldiz

ELAZIĞSPOR:  1. Serdar Kulbilge 6. Hamıdou Traore, 10. Serdar Özbayraktar, 11. Onur Güney, 13. Kemal Tokak (Dk.31 69. Murat Kalkan) , 20. Cleyton Alexandre Henrıque Sılva (Dk. 90 34. Mesut Saray), 22. Kossı Prınce Segbefıa, 27. Mehmet Yiğit, 29. Lamjed Chehoudı (Dk.76 9. Kenan Şahin), 32. Murat Akyüz, 88. Wellıngton Brıto Da Sılva

YEDEKLER:  61. Mücahit Atalay, 9. Kenan Şahin, 17. Hakan Bilgiç, 21. Halil Akbunar, 34. Mesut Saray, 39. Ümit Tütünci, 69. Murat Kalkan

TEKNİK SORUMLU: Bayram Kadir Bektaş

GOL: Dk. 59 Sunday Mba (Yeni Malatya), Dk. 38 Serdar Özbayraktar, Dk. 65 Traore (Elazığspor)

KIRMIZI KART: Dk. 88 Koray (Yeni Malatya), Dk. 71 Traore (Elazığspor)

SARI KART: Koray, Musa, Sunday Mba, Sadık (Yeni Malatya), Serdar Özbayraktar, Chehoudı, Segbefıa, Kenan (Elazığspor)

6. dakikada Akpabio, sağdan Elazığspor cezaalanına girdi, ancak topu fazla açında pozisyon autla sonuçlandı.

8. dakikada Akpabio, sağdan yine cezaalanına girdi. Kornerle durduruldu. Kornerden gelen topu yakın mesafeden kaleye göndermek isteyen Yeni Malatyasporlu Godoy'un kısa düşen vuruşu, Mehmet tarafından kornere gönderildi. Sonuç yok.

9. dakikada Elazığspor kontraatağında Silva, bir anda topla buluştu, çaprazdan cezaalanına girdi. Şutunda topa ayak koyan Ali Sakal tehlikeyi kornerle önledi. Elazığspor sonuç alamadı.

15. dakikada sağdan bindirme yapan Sadık ortaladı, Alex'in kafa vuruşu Elazığ kalesinin yanından aut.

17. dakikada Godoy'un uzun topunu, Elazığspor defansı kornere attı. Korneri Ramazan kullandı, gelen topa Koray kafayı vurdu, aut.

18. dakikada Sadık, sağdan koşu yapan Akpabio'ya topu aktardı, bu futbolcu ortalamak isterken ıskalayınca, pozisyon autla sonuçlandı.

26. dakikada sağdan kazanılan serbest atışı Ramazan kullandı. Gelen topa Sadık kafaya yükseldi, ancak defans kornere çeldi. Yeni Malatya sonuç alamadı.

33. dakikada Alex, solda sahip olduğu topu, cezaalanına ortalama yerine kaleye şut atmayı tercih etti, üstten aut.

35. dakikada bu kez cezaalanı önünden Akpabio, direkt kaleye vurdu. Top üstten auta çıktı.

38. dakikada konuk Elazığspor öne geçti. Sunday Mba'nın orta sahada kontrol edemediği top Elazığ kontraatağını başlattı. Cezaalanına giren Chehoudı defans oyuncusunu geçti, topu Serdar'la buluşturdu. Serdar, Godoy ve Sadık'a rağmen, topu yerden bir vuruşla soldan kaleye gönderdi: 0-1

40. dakikada Elazığ cezaalanının önünde çaprazdan kazanılan serbest atışı Ramazan kullandı ve direkt kaleye vurdu. Üstten aut.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı gösterdi.

İlk yarı Elazığspor'un 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

Yeni Malatyaspor ikinci yarıya, ilk yarı sonunda taraftarlarca etkisizliği nedeniyle protesto edilen İskender'in yerine Musa'yı alarak başladı.

49. dakikada Ramazan'ın soldan ortalamak istediği top defans oyuncusuna çarpıp kornere çıktı. Ramazan'ın kullandığı atışı, kaleci Serdar yumrukladı. Topu kapan Musa'nın vuruşunu defans uzaklaştırdı.

50. dakikada Yeni Malatyaspor'un bir topu direkten döndü. Cezaalanı önünde topla buluşan Alex, beklenmedik bir anda topu kaleye şutladı. Kalecinin parmaklarıyla dokunduğu top direğe çarpıp sol çaprazdaki Mba Sunday'ın önüne düştü. Bu futbolcu çok kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

56. dakikada soldan kazanılan serbest atışı Ramazan kullandı. Gelen topu kaleci yumrukla uzaklaştırdı. Topa cezaalanı önünde sahip olan Sadık vurdu, defansa çarpan top korner sonuç yok.

57. dakikada sağdan cezaalanına girmek isteyen Yeni Malatyasporlu oyuncunun vuruşunda topa Elazığlı oyuncu eliyle müdahale etti. Verilen serbest atışı Ramazan direkt kaleye şutladı, az farkla aut.

59. dakikada Yeni Malatyaspor Sunday Mba ile beraberliği sağladı. Koray'dan gelen topu cezaalanı önüne kadar süren Sunday Mba, yerden sert vurdu ve golü kaydetti: 1-1

65. dakikada konuk Elazığspor bir kez daha öne geçti. Elazığ atağında, Cleyton sol taraftaki Traore'ye çıkardı. Bu futbolcu, sol çaprazdan sert vurdu, topu ağlarla buluşturdu: 1-2

68. dakikada Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Cezaalanındaki karambolde, 6 pas içerisinden Alex vurdu, kaleci Serdar yatarak müdahale etti ve mutlak bir golü önledi.

71. dakikada birlikte topa çıktığı Alex'e faul yapan Elazığspor'lu Traore direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Hakem, kırmızı karta tepki göstererek sahaya giren Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş'ı da saha dışına gönderdi.

88. dakikada atak yapan rakibini faulle durduran Yeni Malatyasporlu Koray, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

90+2. dakikada Yakup'un cezaalanındaki kafa vuruşuna, Elazığ defansı müdahale ederek uzaklaştırdı.

Karşılaşma Elazığspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

FOTOĞRAFLAR: Levent BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız