SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Galibiyet Hesapları

0
Güncellendi - 2016-01-21 21:04:15
İnönü'de Galibiyet Hesapları
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 19. hafta heyecanı Alima Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmayla başlıyor. Malatya İnönü Stadı'nda yarın oynanacak olan karşılaşmada iki ekipte galibiyet hesapları yapıyor.

İkinci yarının ilk maçında 1461 Trabzon'a 2-1 yenilen Alima Yeni Malatyaspor, sahasında Balıkesirspor'a 2-1 kaybeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan iki ekibin mücadelesinde tek düşünce galibiyet olacak.

İÇ SAHADA GALİBİYET ZAMANI

Ligin ikinci yarısı için yaptığı transferlerle adından söz ettiren Alima Yeni Malatyaspor, bir an önce yeni transferlerin takıma uyum sağlamasını bekliyor.

İlk maçta 1461 Trabzon karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir performans ortaya koyan sarı kırmızılılar, sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, hem galibiyet serisi yakalamak hem de iç saha fobisini yenmek istiyor.

Ligin ilk yarısını 21 puanla 13. sırada tamamlayan Alima Yeni Malatyaspor, 21 puanın sadece 7'sini iç sahada alabildi. Kendi saha ve seyircisi önünde başarısız bir grafik ortaya koyan sarı kırmızılılar, sahasında sadece 2 kez galip gelebildi.

İç sahada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Alima Yeni Malatyaspor, yeni transferleriyle birlikte hem iç sahada galip gelmek hem de ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak istiyor.

DEPLASMANDA 12 PUAN TOPLADILAR

Ligin ilk yarısında 5 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 24 puan topladı. 11. sırada yer alan mavi beyazlılar, ligde Balıkesirspor ile birlikte en çok galibiyet alan takım olarak dikkat çekiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un deplasman grafiği ise oldukça dikkat çekiyor. Deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 3'de beraberlik alan mavi beyazlılar, sadece 2 kez mağlup oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda 8 maçta 12 puan topladı.

ZORLU MAÇA SÜPER HAKEM

Malatya İnönü Stadı'nda yarın oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Ankara Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi'nden FİFA Yardımcı Hakemi Fevzi Demirhan ile yine Ankara Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Erdinç Sezertam yapacak.

Alima Yeni Malatyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • GAZİ (8 yıl önce)
    GAZİLERİ İÇERİ ALMAYAN YMS MAÇLARINA GİTMEYECEGİM GAZİLERİN MAÇA GİTMESİ İÇİN TEKERLEKLİ SANDALYE ŞARTI ARIYORLAR YAZIK BU KULÜBE VE PASSOLİĞE
    0
    0
    Yanıtla
  • Selo (8 yıl önce)
    Şayet ikinci devrede seri 2-3 galibiyet gelirse seneye süper lige çıkmamız çok da hayal değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • sefa demir (8 yıl önce)
    KAR YAĞIŞINDAN ÖTÜRÜ MAÇ ERTELENEBİLİR.
    0
    0
    Yanıtla