SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Gol Sesi Yok:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:24
İnönü'de Gol Sesi Yok:0-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'nda Samsunspor ile karşı karşıya geldi ve maç 0-0 berabere sonuçlandı. 1989 yılında 1. Lig’de mücadele eden Malatyaspor deplasmanı için yola çıkan Samsunsporlu futbolcu ve kulüp çalışanları, kulübün otobüsü ile Havza’da trafik kazası geçirmiş, kazada teknik direktör Nuri Asan, futbolculardan Muzaffer Badaloğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ile şoför Asım Özkan hayatını kaybetmişlerdi. İki takımın futbolcuları İnönü Stadı'ndaki maça çıkarken, bu kazada ölenleri anmak için olayı hatırlatan ve "Unutmadık, Unutmayacağız- 20 Ocak 1989 Rahmetle Anıyoruz" yazılı pankartı taşıdılar.

HAKEMLER:Hakan Ceylan (İzmir), Gökmen Olgaç (İstanbul), İbrahim Bozbey (İzmir), 4.Hakem Levent Aktan (İzmir)

YENİ MALATYASPOR:  22. Vedat Kapurtu, 5. Ali Sakal (Dk.72 9. George Akpabıo), 7. Alex Dos Santoz Gonçalves, 8. Ramazan Kahya, 10. İrfan Başaran, 12. Musa Sinan Yılmazer (Dk.79 26. Hüseyin Kar), 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 16. Sadık Çiftpınar, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 19. Sunday Mba (Dk.46 81. Aydın Çetin), 52. Kemal Cingirt

YEDEKLER: 88. Ertaç Özbir, 9. George Akpabıo, 26. Hüseyin Kar, 44. Osman Fırat, 47. Azad Filiz, 81. Aydın Çetin, 99. Yakup Alkan

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

SAMSUNSPOR: 55. Furkan Köse, 17. Murat Gürbüzerol, 5. Ousmane Cardınal Ndıaye, 88. Taha Yalçıner, 12. Oğuzhan Berber, 8. Mehmet Çakır (Dk.67 53. Ersel Aslıyüksek) , 26. Mustafa Sevgi (Dk.53 99. Muharrem Efe), 28. Hasan Kılıç, 90. Ehıosun Ekıgho, 10. Chıkeluba Francıs Ofoedu, 29. Famoussa Kone (Dk.75 7. Musa Aydın)

YEDEKLER: 1. Bekir Sevgi, 7. Musa Aydın, 4. Fatih Kılıçkaya, 38. Galın Stefanov Ivanov, 99. Muharrem Efe, 21. Canberk Aydın, 53. Ersel Aslıyüksek

TEKNİK SORUMLU:Ümit Özat

SARI KARTLAR: Alex (Yeni Malatya), Kone, Mehmet Çakır (Samsun)

3. dakikada atak başlatmak isteyen İrfan, cezaalanına yakın bölgede rakip futbolcu tarafından yere indirildi. Serbest atışı İrfan kullandı. Kaleye doğru gelen topu Samsun kalecisi yumrukla uzaklaştırdı.

7. dakikada soldan Sadık'ın hatasıyla topu kapan Samsunsporlu oyuncu cezaalanına ortaladı. Kaleciyle karşı karşıya iken topa hamle yapan Kone'den önce defans araya girerek, gol tehlikesini uzaklaştırdı.

17. dakikada Oğuzhan soldan ve uzaktan sert vurdu. Kaleci Vedat, yatarak kornere çeldi. Sonuç yok.

33. dakikada Samsun önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Vedat'ın kısa düşen topunu kapan Samsunlular atak başlattı. Cezaalanına gelen topa önce Kone vurdu, Vedat'tan döndü. Dönen topa bu kez Mehmet Çakır vurdu, Vedat son anda ayak koyarak golü önledi.

35. dakikadaki Yeni Malatya atağında, sağdan ortalanan topa 6 pasta İrfan kafayı vurdu. Ancak vuruş şiddeti düşük olunca kaleci topu aldı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

46. dakikada Yeni Malatyaspor Musa Sinan'la atak geliştirdi. Soldan cezasahasına sokulan futbolcu, kaleciyle karşı karşıyayken çaprazdan sert vurdu. Kaleci gole izin vermedi.

49. dakikada Samsun bir kez daha gole yaklaştı. Sağdan ortalanan topu defans çıkaramayınca, 6 pas içerisinde Ofoedu bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleye iki metre mesafeden çok kötü vurdu, üstten auta gönderdi.

53. dakikada Ofoedu soldan cezasahasına girdi, yerden ve sert vurdu. Vedat kornere çeldi.

67. dakikada Azubuike'nin cezaalanından çıkardığı topa Ramazan soldan sert vurdu. Top yandan aut.

70. dakikada Azubuike soldan ortaladı. Alex'ten önce topa müdahale eden Ndıaye kornere gönderdi, golü önledi. Kornerden sonuç yok.

72. dakikada Yeni Malatya'nın atağını yine Ndıaye kornere çeldi. Yine sonuçsuz

86. dakikada Yeni Malatyaspor gol yolunda büyük bir şanssızlık yaşadı. Sağdan cezaalanına giren Kemal yerden sert vurdu, kaleye girmekte olan top Yeni Malatyasporlu Aydın'ın topuğuna çarparak auta çıktı.

Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız