SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Hezimet..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Manisaspor'a 4-0 yenildi. Her iki yarısı da konuk takımın üstünlüğüyle geçen karşılaşmada, Malatyaspor zaman zaman bulduğu gol fırsatlarını acemice harcarken, gününde olmayan kaleci Emrah ve defansın uyumsuzluğu farklı mağlubiyeti getirdi. İkinci golden sonra oyun disiplininden kopan Malatyaspor, farka boyun eğmek zorunda kaldı. Maçın sonunda Manisaspor'u alkışlayan taraftarlar Kaleci Emrah başta olmak üzere bazı futbolculara tepki gösterdiler. Bu arada karşılaşma içerisinde oyundan alınan Güngör çıkarken kulübeye tepkisini gösterirken, teknik direktör Özcan'dan benzer yanıt aldı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Deniz Çoban, Muharrem Yılmaz, Ejder Yapıcı, 4. hakem Erbay Aldemir,

MALATYASPOR: Emrah, Gökhan Caba, Serkan Dökme (Dk.71 Eren), Fatih (Dk.56 Olcaytu), Ramazan, Gökhan Bozkaya, Güngör (Dk. 62 Celil), Turgay, Murat Duman, Hakan Söyler, Mehmet Albayrak,

YEDEKLER: Taylan, Mustafa Sert, Eren, Caner, Celil, Selim, Olcaytu,

MANİSASPOR: Ufuk, Yiğit, Nizamettin, Muhammet Hanifi (Dk.85 İlhan), Rafael (Dk.74 Adem), Sezer, Güven, Kalabane, Cenk (Dk.62 Murat), Erman, Ferhat,

YEDEKLER: Egemen, İlhan Var, Adem, Murat, Hüseyin, Ufukhan, Berkay.

GOLLER: Dk. 3 Güven, Dk. 57 Cenk, Dk. 67 Sezer, Dk. 89 Adem (Manisaspor)

SARI KARTLAR: Fatih ve Murat Duman (Malatyaspor), Nizamettin ve İlhan (Manisaspor)

1. dakikada Gökhan Bozkaya'nın vuruşunda top Manisa kalecisinde kaldı.

3. dakikada Manisaspor atağı kornerle sonuçlandı. Yerden kullanılan korner atışından gelen topu Güven, Malatyaspor ağlarına gönderdi:0-1

7. dakikada Güngör'ün ortası Manisa cezaalanında tehlike yarattı. En son Mehmet Albayrak'ın vuruşu kalecide.

14. dakikada Emrah'ın kale atışından gelen topu Mehmet Albayrak takip etti. Manisa defansı kornere gönderdi. Atıştan gelen topa Murat yükseldi ve kafayı vurdu, aut.

16. dakikada Manisa etkili geldi. Sağlı sollu ortaları Malatyaspor defansı önlemekte güçlük çekerken, Cengiz'in vuruşu az farkla auta çıktı.

24. dakikada Manisa atağında Rafael kafayla aşırdı, top yine defansı aştı, aut.

34. dakikada Cenk İşler'in şutu autla sonuçlandı.

37. dakikada Manisa tehlike yarattı. Sezer'in şutu kalecide kaldı.

38. dakikada Malatyaspor yine büyük bir tehlike atlattı. Orta sahadan itibaren topu süren Muhammet Hanifi, cezaalanına girdi, kaleci Emrah'la karşı karşıya kaldı. Mutlak pozisyonda topa vurdu, üstten aut.

41. dakikada Hakan Söyler topu kaptı, soldan ortaladı. Mehmet Albayrak kafaya yükseldi ve vurdu. Direği yalayan top auta gitti.

43. dakikada Malatyaspor rakip kalede tehlike yarattı. Hakan Söyler'in şutu kalecide kaldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

54. dakikada Emrah'ın ortaladığı topa Gökhan Bozkaya vurdu, defansa çarpan top korner. Kornerden sonuç yok.

57. dakikada Malatyaspor atağında Ramazan'ın başarısız vuruşundan gelen topu kapan Manisa defansı, uzun pasla kontraatak başlattı. Defansın müdahale edemediği topla Cenk buluştu, kalesini terkeden Emrah'tan sıyrıldı ve bomboş kaleyle karşı karşıya iken vurdu: 0-2

61. dakikada Malatyaspor mutlak bir gol kaçırdı. Güngör ortaladı, Mehmet Albayrak dokunamadı. Çaprazdan giden topla buluşan Murat Duman ortaladı. Mehmet Albayrak bir kez daha buluştuğu topu bomboş durumda auta gönderdi.

65. dakikada Celil topla buluştu ve sert vurdu. Top Manisa kalecisinde kaldı.

67. dakikada Manisa atak geliştirdi. Sezer'in kendini yerde bulmasıyla tehlikeyi savuşturmuş gibi gözüken Malatyaspor'un önemli hataları bir kez daha Manisa atağına dönüştü. Rafael'in ortasını kapan Sezer sert bir vuruşla golünü kaydetti: 0-3

75. dakikada Gökhan Bozkaya, Manisa cezaalanına girdi, kendini yerde buldu. Tribünler penaltı diye ayağa kalkarken hakem oyunu devam ettirdi.

83. dakikada Celil'in pasından gelen topu kapan Eren'in şutu az farkla auta çıktı.

89. dakikada Manisaspor bir gol daha buldu. Güven'in uzun taç atışında top cezaalanına geldi. Malatyaspor defansı yine yetersiz kaldı, Adem kafayla topu filelere gönderdi: 0-4

Bu golden sonra stadda kalan Malatyaspor taraftarları Manisaspor'u alkışladılar.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma 4-0 Manisaspor'un üstünlüğüyle son buldu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız