SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Jimnastik Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Üniversiteler Arası Jimnastik Birinciliği İnönü Üniversitesi'nde başladı. 14 üniversiteden sporcuların katıldığı birincilik, Pazar günü sona erecek.

Konuya ilişkin olarak üniversite basın bürosundan yayınlanan bülten şöyle:

"Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Jimnastik Birinciliği müsabakaları Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 14 Üniversitenin katıldığı müsabakalar düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

11 Nisan 2009 Cumartesi günü Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Açılış Seremonisine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süheyla Ünal, Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Özer, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Recep Karabulut, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk ve Şehitlerimiz anısına Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunması ile başlayan seremoninin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik konuşmasında yapılan bu tür etkinliklerin hem üniversitemiz hem de müsabakalara katılan sporcularımız için önemli olduğunu ve bu anlamda duydukları memnuniyeti ifade etti. Farklı üniversitelerden gelip üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Jimnastik Birinciliği müsabakalarına katılan tüm sporculara başarılar diliyorum dedi.

Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Özer ise yaptığı konuşmada İnönü Üniversitesinin sportif faaliyetler için alt yapısının uygun olduğunu ve federasyon olarak beşinci etkinliklerini yaptıklarını belirterek, İnönü üniversitesinin ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti ifade etti.Sporun sadece boş zamanlarda yapılan klasik bir etkinlik olmadığını söyleyen Prof. Dr. Kamil Özer sağlığımız için sporun vazgeçilmez bir faaliyet olduğunu ifade etti.

Konuşmalardan sonra jimnastik müsabakalarına başlandı. İnönü, Pamukkale, Celal Bayar, Cumhuriyet, Çağ, Çukurova, Ege, Gata, Gazi, Hacettepe, M. Kemal, Mersin, Muğla ve A.İzzet Baysal Üniversitelerinin katıldığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Jimnastik Birinciliği müsabakaları iki gün sürecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız