SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Salon Futbolu Grubu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:22:03
İnönü'de Salon Futbolu Grubu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Üniversiteler Arası Salon Futbol Grup Birinciliği müsabakaları başladı.

İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen grup birinciliği müsabakalarına; bayanlarda Yüzüncüyıl, Dicle, İnönü, Giresun ve Erzincan Üniversiteleri katılırken, erkeklerde; İnönü, Giresun, Ardahan, Erzincan, Yüzüncüyıl ve Melikşah Üniversiteleri yer aldı.

İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen ve 5 Nisan'da sona erecek olan grup müsabakasıyla ilgili açıklamada bulunan İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürü Salih Coşar, "Üniversite sporları Federasyonu 2013-2014 eğitim programı faaliyet programında yer alan futsal grup birinciliğine ev sahipliği yapıyoruz. Bu faaliyete altı erkek ve beş bayan temsilcimiz katıldı. Beş gün süreci ile organizasyon edeceğiz. 1-5 Nisan tarihleri arasında günde üç erkek ve iki tane bayan olmak üzere beş takımla günlük organizasyonumuzu yapacağız. Bu bay ve bayan takımlar gruplarında birinci çıkanlar bir üst kategoride üniversitelerini temsil edeceklerdir. Onun için grupta birinci çıkmak gerekiyor. Bizim hem bayan hem de erkek takımımız var. İnönü Üniversitesi olarak da hocalarımız çocuklarımızı çok iyi hazırladılar. Ümit ediyoruz hem ev sahibi olalım. Hem de gruptan birinci olarak çıkalım" dedi.

"BİRÇOK BRANŞTA FAALİYETİMİZ OLACAK"

İnönü Üniversitesi olarak birçok branşta faaliyet düzenleyeceklerini kaydeden Coşar, "Üniversitemizde non-stop dediğimiz bir spor aktivitemiz var. Üniversitemiz bilimsel olarak kendisini kanıtladığı gibi sporda da çok güzel noktadayız. Üniversitemizi, üniversiteler arası faaliyetlerinin yirmi bir branşında temsil ediyoruz. Şuan gördüğünüz gibi bu sene dört tanesine ev sahipliği yapacağız. Diğerlerini de biz diğer üniversitelere misafir olarak gideceğiz. Ve çocuklarımızı yarıştıracağız. Hedefimiz hem üniversitemizde ağırlamak. İlimizin geleneklerini, kültürünü tanıtmak. Ve üniversitemizi Türkiye'ye tanıtmak. Bunların dışında bu grup ayrıca da 28 Nisan ve 1 Mayıs Tarihleri arasında iki faaliyet daha yapacağız. Bir tanesi karate Türkiye şampiyonası ve şuan elli dokuz üniversite katılacağını beyan ettiler. Onları ayrıca bekliyoruz. Birde aynı tarihler arasında bilardo Türkiye birinciliğimiz var. Buna da yirmi beş üniversite ilimize, üniversitemize misafir olacaklar. Yani üniversitemize yoğun bir üniversiteler arası ve illeri misafir edeceğimiz bir organizasyon var. Bunun dışında biz kendi öğrencilerimizi de boş bırakmıyoruz. Bahar şenlikleri kapsamında basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi mücadeleleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız