SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Yaprak Dökümü

0
Güncellendi - 2017-11-17 18:07:00
İnönü'de Yaprak Dökümü
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’da yaprak dökümü sürüyor. Kırmızı beyazlılarda, devam eden sorunlar nedeniyle Fatih Sakin ile Garip Erayabakan’da takımla yollarını ayırdı.

  Sezona sıkıntılı başlayan İnönü Üniversitesispor’da, teknik direktör Murat Kurt ve ekibinin görevi bırakmasının ardından Ali Şimşek, Engin Bilici, Cumali Kılınç ve Oğuzhan Akar takımla yollarını ayırma kararı almıştı.

  Ligin 8.haftasında deplasmanda Elazığ ekibi Grup Merkez Hasar Hankendispor’a 1-0 mağlup olan İnönü Üniversitesispor’da hafta içerisinde sorunların çözümü için yoğun bir mesai harcansa da şuana kadar bir ilerleme kaydedilemedi. Kırmızı beyazlılarda, yaşanan gelişmeler üzerine Fatih Sakin ile Garip Erayabakan’da takımdan ayrıldıklarını açıkladı.

“SIKINTILARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”

  İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, takımdan şuana kadar 6 futbolcunun ayrıldığını kaydederek, yaşadıkları sıkıntıları çözmeye çalıştıklarını ifade etti.

  Kulüp başkanı Nurettin Uğur’un sıkıntıları çözmek için çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Yiğit, “İşadamı Nurettin Uğur’un tek başına finansmanını sağladığı bir spor kulübü olarak mücadele ediyoruz.  Arkasında belediye ya da başka bir kurumun olmadığı bir kulübüz” dedi.

  Yiğit, sorunları halledebilmek için çalışmaların sürdüğünü kaydederek, “Sıkıntılar devam ediyor. Bu süreçte ayrılan futbolcularımız oldu. Bir yandan sıkıntılarla uğraşırken, diğer yandan takımı 9.haftada sahamızda 1920 Maraş Spor ile oynayacağımız karşılaşmaya hazırlıyoruz. İnönü Üniverversitesi Stadı’nda çalışmalarımızı tamamlayıp, maç saatini bekleyeceğiz” diye konuştu.

  İnönü Üniversitesispor, Pazar günü 13.30’da 1920 Maraş Spor’u konuk edecek. Yeşiltepe 1 Nolu Sahada oynanacak olan karşılaşmayı Yusuf Ziya Gündüz, Alpaslan Eraslan, Muhammed Enes Eskici hakem üçlüsü yönetecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Adil Gevrek Süper Ligde takım yönetimi yapıyor. Sen BAL'de tutunamıyorsun. Bir daha Adil başkana laf etmesen daha yerinde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    YAA AZİZCİM FUTBOL DİREKTÖRLÜĞÜ VEYA YÖNETİCİLİĞİ YAPMAK ÖYLE TV. EKRANLARINDA BAŞ KÖŞELERDE OTURUP AHKAM KESMEK GİBİ KOLAY BİR İŞ OLMADIĞINI ANLAMIŞSINDIR UMARIM? HER HAFTA ÇIKIP MANGALDA KÜL BIRAKMIYORSUNUZ! ADİL GEVREK BAŞKANIMIZA SARF ETMEDİĞİNİZ SÖZ KALMADI! AMA DURUMUNUZ ORTADA İŞTE! ALT TARAFI BAL LİGİNDE KÜMEDE KALMAYA ÇALIŞAN DEVŞİRME BİR TAKIMI BİLE BAŞ EDEMİYORSUNUZ? UMARIM AKLINIZ BAŞINIZA GELMİŞTİR DE BUNDAN SONRA AKLI SELİM YORUMLAR YAPARSINIZ İNŞALLAH...
    0
    0
    Yanıtla