SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'de Yine Yokuz: 1-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Adanaspor'a 2-1 mağlup oldu. Malatyaspor'un tek golü 14. dakikada Hakan Söyler'den geldi. Bir gün önce Malatya Belediyespor'un da maç oynadığı İnönü Stadı zemininin ağırlığı nedeniyle her iki takım top kontrolunda güçlük çekerken, defans güvenliği ve kontraatağı tercih eden Adanaspor Malatyaspor'dan daha etkili gözüktü.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Tarık Ongun, Arkın Akgöl, 4. hakem Mücahit Tatar,

MALATYASPOR: Fevzi, Mustafa, Fatih (Dk.87 Olcaytu), Ramazan (Dk.70 Eren), Güngör, Caner, Turgay, Celil, Selim (Dk.82 Mahmut Acar), Hakan Söyler, Mehmet Albayrak,

YEDEKLER: Yk.Emrah, Serkan, Eren, Alper, Mahmut Acar, Ergun, Olcaytu.

ADANASPOR: Ahmet Şahin, Emre, Kerem, Fuat (Dk.74 Cem), Ahmet Yıldırım, Ersan, Hakan Hacıbektaş, Fevzi, Cihan, Marc (Dk.89 Ümit), Flavier (Dk. 86 Onur)

YEDEKLER: Yk.Oğuzhan, Cem,Ümit, Engin, Onur, Yunus, Hakan Doğan.

GOLLER: Dk. 14 Hakan Söyler (Malatyaspor), Dk.9 ve Dk. 24 Flavier (Adanaspor)

SARI KART: Fatih, Mustafa, Hakan Söyler, Turgay (Malatyaspor), Kerem, Emre, Cihan (Adanaspor)

3. dakikada Selim sağdan ortaladı, Celil kafaya yükseldi ve vurdu. Adana kalecisi tehlikeyi kornerle önledi.

6. dakikada Caner'in aşırtma vuruşunda top Adana kalesinin üstünden auta çıktı.

9. dakikada konuk takım öne geçti. Adanaspor'un kazandığı serbest atışta kale içerisine gönderilen topu iyi takip eden Flavier kafayla vurdu, ağlarla buluşturdu: 0-1

14. dakikada Malatyaspor beraberliği sağladı. Gelişen atakta Mehmet Albayrak, topla cezaalanına girdi. Kaleciden de sıyrılmak isterken, kaleci yatarak topu eliyle uzaklaştırmak istedi. Kısa düşen topu kapan Celil, defanstan sıyrılıp kaleye gönderdi. Kale çizgisi üzerindeki 4 Adanaspor'luya çarpan top Hakan Söyler'in önüne düştü. Bu futbolcu sert bir şutla golü kaydetti: 1-1

18. dakikada Adanaspor'un geliştirdiği atakta cezaalanına gönderilen topu iyi izleyen Flavier'ın kafa vuruşunda Fevzi köşeden ayaklarıyla çıkardı. Defans kornere attı.

24. dakikada Adanaspor atak geliştirdi. Kerem'in uzaktan vuruşunda top üst direkten döndü. Topu takip eden Flavier kafayla topu filelere gönderdi: 1-2

32. dakikada Marc'ın ortasında 6 pas çizgisi üzerinde Flavier'in ayakla müdahalesinde top üstten auta çıktı.

39. dakikada Malatyaspor'un kazandığı serbest atışta Celil'in cezaalanına gönderdiği topu defans uzaklaştırdı. Güngör, önünde kalan topu Adana kalesine tekrar şutladı. Aut.

İlk yarı konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

49. dakikada Flavier'in vuruşunda defansa çarpan top kaleye yöneldi, kontrpiyede kalan Fevzi güçlükle kornere çeldi.

58. dakikada Flavier'in vuruşunda top kaleci Fevzi'de kaldı.

64. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Hakan Söyler, Caner'e topu aktardı. Bu futbolcunun kötü vuruşu, takımını mutlak bir golden etti ve atak autla sonuçlandı.

75. dakikada Celil, cezaalanında topla buluştu ve dönerek vuruşunda kaleci tehlikeyi önledi.

Hafif sis ve kapalı hava nedeniyle stad ışıkları 75. dakikadan itibaren yakıldı.

83. dakikada Güngör'ün ortaladığı topa Mehmet Albayrak kafaya yükseldi ve vurdu. Top Adana kalecisinde.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+3'de Adanaspor'un geliştirdiği atakta, uzun pasla cezaalanına giren Fevzi Özkan çaprazdan vurdu. Kaleci Fevzi güçlükle kornere çeldi ve 3. gole izin vermedi.

Karşılaşmayı konuk takım 2-1 kazandı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız