SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'lü Bisikletçiler Karadeniz'de

0
Güncellendi - 2016-03-03 17:35:57
İnönü'lü Bisikletçiler Karadeniz'de
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (İÜBİS) 'Sele Üstünde 7 Bölge' projesinin 3. ayağı kapsamında Karadeniz Bölgesi'nde pedal çeviriyor.

Bisikletin bir ulaşım aracı olduğunu ve araç trafiğini azaltmada alternatif olabileceğini savunan İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyeleri, Samsun’dan Batum’a kadar bisiklet ile yolculuk ederek vatandaşların dikkatini çekmek istiyor.

Malatya'dan 26 Şubat'ta çıkış yapan bisikletçiler, ilk olarak Çarşamba-Fatsa üzerinden Ordu'ya geçti. Fatsa-Ordu yolunda bir süre konaklayan bisikletçilerin bir diğer durağı Giresun oldu. Giresun'dan Trabzon'a geçen bisikletçiler, buradan rotalarını Tirebolu'ya çevirdi. Giresun'dan 140 kilometre pedallayarak, Trabzon'a ulaşan üniversiteli bisikletçiler, Trabzon'da şehir gezisi de yaptı.

Proje kapsamında iki yıl önce 'Ecdada Saygı' sloganıyla Malatya-Çanakkale arası pedal çeviren ve İç Anadolu Bölgesi'ni turlayan bisikletçiler, geçen yılda 'Sağlıklı Yaşam İçin Pedalla' sloganıyla Adana-Antalya arası pedallayıp, Akdeniz Bölgesi'ne tur düzenledi.

Topluluk, bu yılda 'Arabadan İn Bisiklete Bin' sloganıyla Karadeniz Turu düzenliyor. Üniversiteli bisikletçiler; Samsun, Ordu,Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'i turlayıp, Batum'a geçecek.

'Demir Atlı Adamlar-Sele Üstünde Yedi Bölge' projesi kapsamında daha önce İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ne pedal çeviren bisikletçiler, üçüncü yıllarında Karadeniz Turu ile üçüncü bölgeyi pedallamış olacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız