SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnönü'nün Adına Yakışır Bir Üniversite.."

0
Güncellendi - 2018-05-14 03:12:59
A- A+ PAYLAŞ

BAKAN TÜFENKCİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ'NİN YENİ STADDAKİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI: İnönü Üniversitesi’nde 2017-2018 akademik yıl mezuniyet töreni Yeni Malatya Stadyumunda gerçekleştirilirken, üniversiteden bu yıl 7 bin 325 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet töreninde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2017'de Türkiye'yi 7,4 oranında büyüttüklerini söyleyerek, "İnşallah 2018'de büyümeye devam edeceğiz." dedi.

Yeni Malatya Stadyumu'ndaki törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Vekili Regaip Ahmet Özyiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, davetliler, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldılar.

-“Bugüne kadar 120 bin mezun verdik”

Törende konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay; “Bugün üniversitemizin 43. Akademik yılını geride bırakıyoruz. Bugün 7 bin 325 öğrencimizin mezuniyet sevincini paylaşıyoruz. İnönü Üniversitesi, 43 yıllık akademik idari ve eğitim birikimiyle 2 büyük kampüsü ve 8 MYO yerleşkesinde yaklaşık 50 bin gencimize eğitim veren köklü bir üniversitedir. Bugüne kadar 110 bin 918 mezun vermiş, yeni mezunlarımızla bu sayı 120 bine yaklaşmıştır. Üniversitemiz bugünlerde bölünerek ikinci bir üniversiteyi bünyesinde çıkartmıştır. Yeni kurulan Malatya Turgut Özal Üniversitesi şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Yeni üniversitenin kurulmasında ve gelişmesi süreçlerinde en güçlü desteği veriyoruz, sürekli vereceğiz.” dedi.

İnönü Üniversitesi’nde 53 ülkeden bin 300 yabancı uyruklu öğrencinin eğitim görmekte olduğunu ve 28 yabancı uyruklu öğretim elemanı bulunduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Kızılay, İnönü Üniversitesi’nin sadece Türkiye’de değil, Türkiye dışında da adından söz ettiren büyük bir üniversite olduğunu kaydetti.

-Tüfenkci, “ikinci üniversiteyi Malatya’ya kazandırdık”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gençlerin yeni bir hayata başlayacağını belirterek; "Gençlerimize bu hayatta yeni iş imkanları bulabilmek, işlerini ve aşlarını büyütebilmek için hükümet olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da insanımızın refah düzeyini arttırmaya, gençlere iş bulmaya çalışıyoruz." dedi.

Tüfenkci, "2017'de Türkiye'yi 7,4 oranında büyüttük. İnşallah 2018'de büyümeye devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki Türkiye her yıl yüzde 6 büyümek zorunda, her yıl 1 milyon insanımıza da iş ve aş bulmak zorundayız. Onun için biz gençlerimize, yarınlarımıza umutla bakmak istiyoruz. Gençlerimizi seveceği, inanacağı alanlarda desteklemek istiyoruz. Onun için genç girişimci desteklerimizle, burslarımız, yurtlarımızla biz gençlerimizin hep yanında olduk." ifadelerini kaydetti.

Bakan Tüfenkci, konuşmasının sonunda Malatyalı merhum Cumhurbaşkanları İsmet İnönü ve Turgut Özal'ı da anarak, şöyle dedi:

“Malatya ikinci bir üniversitesine kavuşmuş oldu. Bu toprakların değeri olan rahmetli İnönü’nün adına yakışır bir üniversite ile gerçekten gurur duyarken, şimdide bu toprakların yetiştirmiş olduğu Cumhurbaşkanımız rahmetli Turgut Özal’ın adına da bir ikinci üniversiteyi Malatya’ya kazandırdık. İnşallah onlarında mezuniyetlerini göreceğiz. Onunda öğrencileri iyi yetişmiş olarak Malatya’dan ayrılacaklar. İkinci üniversitenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Bakan Tüfenkci ve protokol üyeleri, konuşmasının ardından bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere diploma ve plaket verdi. Ayrıca çeşitli sportif başarı gösteren öğrencilere de ödülleri ve plaketleri verildi.

Öğrenciler toplu halde kep fırlatma gösterisinde bulunurken, mezuniyet töreni konserlerle sona erdi.

TÖRENDEN NOTLAR..

  • Tören platformunun törene katılanların büyük bölümüne uzak noktada kalması ve ses düzeninin stadyumun tamamına yayın yapacak kalitede olmaması, konuşmaların ve konser sırasında sanatçıların anlaşılması için özel bir çaba sarf edilmesini zorunlu kıldı.
  • Törende bir dizi karmaşa ve aksaklık da yaşandı. Törenin yapıldığı Malatya Stadyumu’nun çim sahasına giriş izni verilmemesi nedeniyle, öğrenciler, kep atma seremonisini, geleneksel davranış olarak sahada değil, oturdukları tribünde yapmak zorunda kaldı.
  • Trafik düzensizliğine ve otopark sorununa çözüm sağlayacak planlamanın yeterli düzeyde yapılmamış olması, tören katılımcılarının araçlarını kilometrelerce uzakta bırakıp, stadyuma kadar yürümek zorunda kalmasına yol açtı. Arabalarını uzakta bırakıp stadyuma yaya olarak gitmek zorunda kalanlardan bazı kişiler, patika yolların yağmur nedeniyle çamur ve kaygan zemin oluşturmasından dolayı yere düştü, tören için hazırladığı özel elbiseleri çamura bulandı.
  • Öğrencilerin ve öğrenci yakınlarının stadyumda belirli bir sistem içinde yerleştirilmemesi, tören katılımcılarının saatlerce birbirini aramasına neden olurken. Tören boyunca, stadyumda en çok kullanılan cümle, “Çok şükür bulabildim” oldu.
  • Törene katılan binlerce öğrenci ve öğrenci yakını, stadyum sahasını çevreleyen 3-4 metrelik bir koridorda hareket etmek zorunda kaldı. Bu durum, bir yakınının yanına ulaşmak isteyenler için 3-5 dakikalık mesafeyi yarım saate çıkardı.
  • Tören sonrası Orçun Akgün ve Eymen Kulcu’nun solist olarak çıktığı konseri, konser platformunun dinleyicilere bir hayli uzak olmasından dolayı, törene katılım sayısı ile kıyaslandığında çok az sayıda öğrenci ve öğrenci yakını tarafından takip edildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • hamit (5 yıl önce)
    Hayatımda gördüpğüm ve görebileceğim en rezil mezuniyet töreniydi.14 yıl önce bu üniversitede mezun olan biri olarak bir daha Allah nasip ederse bu üniversitede düzenlenen ve yakın olarak kim olursa olsun mezuniyetine katılmayacağım.Ne bir organozasyon ne biribirinden haberli çalışanlar vardı.Ses sistemi berbatın ötesindeydi.50 kuruşa satılan bir keki İnsafsızlar 1 buçuk tl ye hangi vicdanla sattınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    HER DİPLOMA TÖRENİNE BENZEMEYEN, KALABALIKTA ÖĞRENCİ EZİYET ÇEKİYOR,ORAYA GİDEN VELİ EZİYET ÇEKİYOR YETER ARTIK, YÖNETİCİMİZ UYUYORMU YETER LÜTFEN................BU İŞKENCE YETER.........
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    Öncelikle Mezun olan kardeşlerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.Yıllardır Üniversite deyim böyle rezalet görmedim.Yazıklar olsun.Bu yağmurda Çamurda insanları dağ bayır yürütmek dünyanın neresinde var.Motaş ile irtibata geçilip yurtlar bölgesinde stada otobüsler kaldırılamazmıydı,siyaset ayağının ne işi var mezuniyet alanında,stad maç esnasında kulaklarımızı patlatacak kadar müzik açarlar ama bu sefer ne söylediklerini kimse duymadı,kaliteli müzik veya sanatçılar getirilemezmiydi.olan güzel ilimize oldu.şimdi dışardan gelenler hep anlatıyordur.Böyle rezil olmamızı sağlayan herkese teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe yalçın (5 yıl önce)
    İstanbuldan bakıp malatyamin bu şekilde kotu anılması ve hatırlanması beni üzdü. Bunda vesile olan herkesin cezalandirilmasi gerekiyor. Ne kadar ayıp örter bilmiyorum ama en azından ders alınır inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Özerol (5 yıl önce)
    Birisi adını anmak istemiyor, diğeri ikiye bölmek istiyor, bir diğeri adın yakıştığını belirtiyor... Törene katılmadım ama her şeyi siyasete meze edenlerden tiksinmeyen başladım iyice...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Öncelikle mezun olup işsizler ordusuna benim gibi katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .Mezuniyetin töreninden ziyade siyasi parti kongresi gibiydi ayrıca herşeye siyasileri davet eden rektöre de yazıklar olsun Ahmet Kızılay ve yönetimini bu üniversiteye ve şehre layık görenlere de yazıklar olsun tas kayıpdı törende bi dünya güvenlik araç park yeri ulaşım sıfırdı üniversite rektörü başta olmak üzere yardımcıları genel sekreteri ve tüm dekanlar olmak üzere istifa etsinler yeter bu şehre ve üniversiteye yaptığınız zulüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Özürdilerimm annem (5 yıl önce)
    Hayatımda böyle berbat bir gün geçirmedim bize verilen değer için teşekkür ederiz çünkü biz gelecegin nesilleriyiz haklısınız. Ailelerimiz perişan oldu görevli kimse yoktu düzgün yol bile yoktu.hala savunan arkadaşları gördük sanırım kendisine verdiği değer buna layık bişey diyemem.çok teşekkürler tören için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine guler (5 yıl önce)
    Boş iş
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    SİYASİ MİTİNG YAPILDI...TEK EKSİK PARTİ BAYRAKLARI YOKTU....ARTIK GENÇLER İŞSİZLİKTEN YAKINDIKLARI KADAR ÜNİVERSİTE HAYATLARININ KISITLANMASINDAN YAKINIYORLAR.BİR MEZUNIYET TÖRENLERİ VARDI.ARTIK ONU DA REZİL ETTİNİZ .İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ NEYDİ NE OLDU YAZIKK!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Ünüversite dışında kep töreni yapmak nasıl bi zihniyet rektörün zaten bi vasfı yokki herşeyi genel sekreter ceviriyor ünüde rezil ettinz bizi el aleme
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (5 yıl önce)
    ""ADINI DÂHİ ANMAKTAN İMTİNA ETTİĞİM"' UNUVERSİTE ANCAK BUNA LAYIKTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim üretemeyen sözde öğretim görevlisi bilim adamlarınin(!) Ve sistemin dinlenme tesisleri üniversite nin bu vahim durumunun yegâne sebebi İsmet İnönü nun ismiyle müsemma olması öyle mi zarfa değil mazrufa bak Alişaan ah Alişan
    0
    0
    Yanıtla
  • Karadenizli (5 yıl önce)
    4 yıldır hayal ettiğim törene trafik ve park sorunu yüzünden geç kaldım hayalini kurduğum geçişe katilamadım. O kadar emek verdik okuduk ama bize güzel bir töreni çok gördünüz bizi bu kadar değersiz gördüğünüz için çok teşekkür ederim Sayın inönü üniversitesi unutamayacagim bir mezuniyet anısı bıraktın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Malatya sehrine bi katkınız olmadı bari dsardan insanların gelip gittiği bir stadyuma yol yapsaydınız stad 5 yılda bitti 6-7 yılda asfalt dökmek cok mu zor bıktırdınız herseyden ne mezuniyete insan gibi gidilebiliyor, ne maca rahat rahat gidebiliyor hic mi vizyonu, hedefi olan halkı düsünen isini bilen bir yönetici gelmez malatyaya!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    İnsanlar perişan oldu fotoğraf çekmeye devam
    0
    0
    Yanıtla
  • İsimsizzz (5 yıl önce)
    Tam anlamıyla REZALET bir gündü. Başka illerden gelenlere malatya imajını ancak bu kadar kötü tanıtabilirdiniz. Malatya stadının çimleri mezun olan öğrencilerden ve ailelerinden daha mı kıymetliydi ?? Ayak bile bastırmadınız size yazıklar olsun. Stad çevresindeki yolları söylemeye bile gerek yok orası tam bir faciaydı. Millet çamurlu ayaklarla geldi. Yaşlılar kadınlar hep engellerden atlayıp gelmek zorunda kaldı. Bu kadar acizlik olamaz büyükşehir olan malatya bunu haketmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Yorumlara gel, vah vah kep atamamışlar. İşsizler ordusuna bunlarda katıldı ama tek dertleri kep atamamak. Anladık mezun oldunuz da arkadaşım gecenin yarısına kadar o cübbelerle dolaşmak ne alaka?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bizde gittik gerçekten çok üzüldük biz öğrenci velisi olarak oradaydık içeri girmek için 1sefer tavaf ettik kapıların çoğu kapalıydı belediye başkanı İn konuşması gerek sizdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena (5 yıl önce)
    Tören değil resmen siyasi konuşma yapıldı yazık oldu bu yıl mezun olan o kadar öğrenciye ve Malatya miza gelen misafirlerimize aynen şu kelimeyi kullandılar bu bir tören değil siyasi bir miting dediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayal (5 yıl önce)
    Süper ötesi bir rezillikti rektörü ve tüm organizasyonu alkışlıyorum aldığınız dualar sizi cennete götürür
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Hayret! halen şu statı halledemedilermi?Bu nasıl bir iştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    İnönü adına yakışır diyorsunuz ama adını ağzına almayayım diyorsunuz....durum çok kritik....
    0
    0
    Yanıtla
  • Merve Daşkiran (5 yıl önce)
    Çimlerin onca insandan daha kıymetli olduğunu onlara kanıtlamak o kadar insanın hayallerini yikmayi amacladiysaniz inanin ki basardiniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mezunlardan biri (5 yıl önce)
    Tek kelimeyle berbat bı mezuniyetti. Ailelerimiz duvarlardan çamura atlayarak geldi ve birsuru mezun o çamur ve duvarı görünce ağlayarak stadyuma giremeden geri döndü. Mezuniyetimi bu kadar berbat hatırlayacağım için çok üzgünüm. İnönü üniversitesini ve Malatya Büyükşehir Belediyesini kınıyorum. Her zamanki gibi sadece reklam amaçlı bı organizasyondu. Kesinlikle öğrencileri ve ailelerine değer verilmedi.?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Kafa,yormaya,uzulmeye,gerek,yoktur,secimde, Gereken cevabi,turk,milleti,verecek,degisim, Zamani,vatana,bayraga,,cumhuriyete,adelete, Sahip,cik,baska,cozum,yok,tamami
    0
    0
    Yanıtla
  • Mezun öğrenci (5 yıl önce)
    Ben de dün oradaydım.Çok kalabalıktı.Fakat ben yerin kaygan olduğuna inanmıyorum.Ben de ailemle geldim ben de arabamı uzağa bıraktım.Benim tek sıkıntım biraz yağmurda ıslandık o kadar sadece.O çamura saplanan arkadaşlara sesleniyorum sevgili arkadaşlar neden bütün insanlar o çamura batmadı da sadece siz battınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Tam bir rezalet ti.sıfır organizasyon. Beceriksizlik Rezil olmanın örneği.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (5 yıl önce)
    Vallahi de billahi de AK PARTİ kurulduğu günden beri her seçimde, referandum da dahil gittim sandık başına oyumu AK PARTİ ye verdim.Ama yeter bu ülkede Suriyeliler benden daha avantajlı arkadaş,ekmek bedava su bedava,esenlik kart bedava hastane bedava,dolar Euro almış başını gitmiş,benzinin litre fiyatı 6.50 olmuş.arkadaş hayatımdan ve Malatyalı yöneticilerden memnunum uyum HAYIR neden oyumu vereyim bunlara.YEMİNLE en yakın takip hangi parti ise bu defa oyun o partiye,sağ sol farketmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derbeder (5 yıl önce)
    Böyle vizyondan bihaber bir rektörle ancak bu kadar tören yapılabilir. Adamın tek derdi üç beş siyasi ile biraraya gelip fotoğraf çekip, Ben iyi bir adamım burdayım havası yaratmak. Önceden o yolların durumu ve cimlere başlamanın vereceği zorlukları tahmin edemediniz mi? Yabancı konuklar illallah ettiler, ben de aynen çok üzüldüm bu duruma. Böyle rektörle ancak bu kadar olabiliyor demek ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilimden fersah fersah uzaklaştı üniversiteler mezuniyet töreni yapsa nolur yapmasa nolur
    0
    0
    Yanıtla
  • Handan (5 yıl önce)
    Bu pırıl pırıl gençlerimizin ve ailelerinin en özel ve Mutlu olmayı planladıkları günlerini çamura buladığınız için yazıklar olsun sizlere onca yılın emeğinin karşılığını böyle almamalılardı .
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (5 yıl önce)Handan isimli kullanıcı yorumuna
    Sence 20.000 insan nerede agirlanirdı,yazda bizde bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce yorumu anlayarak oku sonra cevap ver ama nerde ....yorumuna cvp olarak çöpçülük Bundan önce nerde ağırlanıyorlardı .bilgin varmı ? Sor bir bilene anlatsın sana .hadi statta yaptın bu rezillik nedir.birde bunu savunuyorsunuz böyle mezuniyet nerde görülmüş
    0
    0
    Yanıtla
  • Tören değil bu siyasileri halkla buluşturma oyunuydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bemre (5 yıl önce)
    Benim bir yıldır yaptığım yorumları önemsemeyenlere ders niteliğinde malatyada organizasyonlar 0 malatyada hizmet 0 ertuğrul sağlamın gitmesi 1 hijyen problemi 2 trafik problemi 3 mesire alanlarının olmaması olanların pislik ićinde olması 4 siyasi kanadın korkusundan hizmet denetimlerinin yetersiz olması 5 ilgisizlik ve diğer şehirlere bakılmaması 6 çimlere bastırılmaması 7 yazık ki ne yazık o çimlerin hepsi yok olsa ne olur cime değil İNSANA DEĞER LÜTFEN
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (5 yıl önce)Bemre isimli kullanıcı yorumuna
    Sen zaten 1. Maddeyle sınıfta kaldın.Diğer maddeleri okumaya gerek yok,anlaşılan senin kafan ertuğrul gibi Yarıyol kafası.
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    malatya yı dışardan gelen velilere rezil ettiniz.sahanın çımlerıne basmak yasaktı.öğrencıler trubunde kep attılar.mezunıyet törenınde eglence yapılıır fakat nerde eglenecekler trubundemı.öğrencıler ailelerıyle fotograf cektırmek ıcın stad dışına çıktılar...kampustekı stad daha ıyı olurdu.yağmur ıhtımalını düşünmussunuz fakat öğrencılerın mutlu olmasını düşünememişsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yazmayayım diyorum artık dayanamıyorum... ta yapılırken buradan da yazdık.. bir stadyum yola bu kadar yakın yapılmaz.. yap 500 mt yoldan içeriye bak bakalım Elazığ yolu kapanıyor mu! Yoldan gerıden yapıcaksın etrafını park şeklinde duzenleyeceksın.. örnek mi? Eskişehir stadyumu..
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (5 yıl önce)
    Resmen rezil bir toren oldu il dışından gelen misafirler bu kadar rezil bir tören görmedik diyerek Malatya mizdan ayrıldılar Malatya miza stat yapıldı ama beş para etmez yazık böylesi projeye bu projeye kimler onay verdi şaşılacak bir proje kimleri zengin ettiler çok yazık milletin parasını buraya gomenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    buradan öğrendiğimle okuduğumla konuşuyorum harbiden yakışmazz böylr şeyler Malatya ma rezalet olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten gördüğünüzle değil,duyduklarıyla hareket edin.:))arkadaş bide rezalet demesi yokmu,iyi güldürdün beni.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Mezun olan arkadaşlara hayatta başarılar dilerim lakin iyi birer bölüm bitirmişlerdir umarım kalkıp diploma almak için değil mezun oldukları branş ta kariyer yapmak için okumuşlardır işallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    15 günde bir maçlara giden biz taraftarları anlamışsınızdır umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Hep söylüyorum.Bir işi elimize yüzümüze bulaştırmadan yapamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    üniversite yonetimini kınıyorum o nasil bir organizasyon kep felan atilmadi yolu olmayan satda tören yaptilar insanlar rezil rusva oldu cocuklar ve Aileri yol bulamadı ki stada gireler Elazığ Malatya yolu ferc oldu bu nasıl bir is 1 yil oldu stadt yapildi ama malesef baglanti yolları yapilmadi kadınlar çocuklar duvarlarda atliyarak stada ulaşmaya calistilar köprü yapildi açılmadı Malatya ya hiç yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Yeşili (5 yıl önce)deniz 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Deniz kardeşim Belediyemiz çalışıyor Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet ÇAKIR beyi çalışıyor olarak gösteren akadaşlar bakın halk konusuyor Çok haklısın deniz bey cok güel bi konuya değindiniz. Şahsım adına tşk ederim daha nice hatalar kusurlar say say bitmiyor
    0
    0
    Yanıtla