SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'nün Zemini Düzenleniyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:45
İnönü'nün Zemini Düzenleniyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un emektar stadı İnönü'de tadilat çalışmaları sürüyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) raporları doğrultusunda başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ligin başlamasına sayılı günler kala Malatya İnönü Stadyumu'nda Passolig sistemi, tribün, koltuk yenilenmesi ve zemin bakım çalışmaları yapılıyor.

Zemin bakım çalışmaları kapsamında gübreleme, ilaçlama havlandırma ve tohumlama işlemleri yapılırken çimlerin daha dayanıklı hale getirilmesi için özel olarak getirilen bir makine kullanılıyor.

Bakım çalışmalarını yakından takip eden İnönü Stadı sorumlusu Cem Eren, stadyum için Federasyonun kendilerine ön rapor verdiğini belirterek, “Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün itibariyle de zemin çalışmalarımız başladı. Zemin için uzman arkadaşlarımız var ve 'Vertikat' adlı bir makine getirdik. Bugün havalandırma işlemi yapılıyor, yarın tohumlama ve kumlama yapılacak, daha sonraki günde gübreleme ve ilaçlama yapılacak. Sahayla ilgili çalışmalar büyük bir ihtimalle çarşamba günü bitecek, 10 Ağustos'a kadar da diğer işlemleri bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalara destek verdikleri için Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Eren, “Belediyenin gönderdiği ekip burada ve hummalı bir çalışma içerisindeler. Gece gündüz çalışıyorlar. Onların da desteğiyle inşallah stadyum ilk maça yetişecek” dedi.

Federasyon yetkililerinin çalışmaları takip ettiğini sözlerine ekleyen Eren “Sürekli diyalog içindeyiz. Fotoğraf çekip yolluyoruz. Karşılıklı bilgi alışverişi içindeyiz” diye konuştu.

Cem Eren son olarak turnikelerin de pazartesi gününden itibaren kurulmaya başlanacağını hatırlatarak kısa bir süre içinde de satışların yapılacağını söyledi. 

Çim bakımı için Vertikat adlı makineyi kullanan Hasan Güneş ise çalışmalar hakkında bilgi vererek, “İlk gün havalandırma için çimi deliyoruz ikinci gün çimin üzerinden seyreltme yapıyoruz 3. günde tohum ekme ile kumlama yapacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız