SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'yü Anma Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:35
İnönü'yü Anma Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından, Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün ölümünün 39. yıldönümü dolayısıyla, "İsmet İnönü'yü Anma Konseri" verildi. 

Malatya Park fuaye alanında gerçekleştirilen konserde 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından 'Osmanlı Sergi Marşı', 'Vatan Marşı', 'Biz Atatürk Gençliğiyiz Marşı'nın yanı sıra, yabancı parçalar da çalındı. Bando, anma konserinin son bölümünde ise Malatya Türküsü'nü seslendirdi.

Konser, 10. Yıl Marşı ile sona ererken, alışveriş merkezini dolduran vatandaşlar, 10. Yıl Marşı’na eşlik etti.

Anma konseri programı sonrası Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuk, Bando Şefi Bando Binbaşı Serkan Selçuk'a plaket takdim ederken, alışveriş mağazası genel müdürü Ali Günaçar da bando üyelerine çiçek verdi.

Konserde duygu dolu anlar yaşayan Mehmet Kavuk, Malatyalılara İsmet Paşa'yı anlattı. İsmet Paşa'nın evinde misafir edildiğini anlatan Kavuk, "İsmet Paşa, Allah rahmet eylesin Malatyamızın yetiştirdiği güzel bir insan, güzel bir asker ve yiğit bir komutandır. Bunun yanında da başarılı bir devlet adamıdır. İsmet Paşa'yla onur duyduk. Anma programıyla, İsmet Paşa'yı bir kez daha andık. Allah rahmet eylesin" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız