SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnşaat Bir Şehrin Dinamik Gücü'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:49:46
'İnşaat Bir Şehrin Dinamik Gücü'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları, MÜSAİD Malatya organize ettiği toplantıya katıldı.

MÜSİAD Malatya Şubesi Derneğinde gerçekleşen toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Muammer Zafer, Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Rıza Murat Türksoy, Meltem Kavuk, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve Malatyalı iş adamları katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iş adamlarının tek tek maddeler halinde hazırlanan sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek not aldı.

MÜSİAD’ın Malatya’nın gelişmesi açısından çok önemli bir kurum olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu tarafından organize edilen ve ilimizde inşaat sektörünün karşılaştığı sorunlar hakkındaki raporları doğrultusunda belediye olarak yatırımcılarının sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.

POLAT,  “ İNŞAAT BİR ŞEHRİN BÜYÜMESİNİN VE GELİŞMESİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR"

Polat, "Yeşilyurt İlçemiz Malatya'nın gelişime açık bölgelerin başında gelmektedir. Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan İnşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır. Eğer bir bölgede inşaat faaliyetleri artarak devam ediyorsa o bölge hem gelişir, hem de büyür. İnşaat sektörünü yakinen bilirim ve yaşanan sıkıntıları sorunları çok iyi anlıyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman çözüm üretmeye hazırız. Memleketimize yapılan her yatırımı destekleriz ve kolaylık sağlarız” dedi.

POLAT,  “YENİ YEŞİLYURT’U HEP BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ"

İnşaat alanında faaliyet gösteren Müteahhit ve iş adamlarının maddeler halinde belirlediği sorunları tek tek dinleyen ve anında cevap veren Polat, "Bizler yapıcıyız, yıkıcı değiliz. MÜSİAD Derneğimizin ve İş Adamlarımızın her zaman yanındayız onların sorunları bizim sorunlarımızdır. İnşallah bu şehrimizi bu ilçemizi hep beraber yöneterek büyüyüp gelişeceğiz. Hep birlikte yeniden inşa edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız