SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnşaatta Gece Kazası, 1 Ölü..

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:47
İnşaatta Gece Kazası, 1 Ölü..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çalıştığı inşaatın 6. katından düşen kalıp ustası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, merkez Fuzuli Caddesi üzerinde meydana geldi. Dün akşam iftardan sonra çalıştığı inşaata gelen kalıp ustası İbrahim Demir (49) adlı şahıs, saat 22.00 sularında inşaatın 6. katında bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağıya düştü.

Olay yerine gelen ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan İbrahim Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

Gece inşaatlarının yoğunlaştığı Malatya'da, bu durum hemen her gece polise ulaşan birçok şikayetin nedeni. Gece inşaatlarının denetimsizliği, işçi sağlığı ve iş güvenliği açısından taşıdığı riskler, geçtiğimiz günlerde malatyahaber.com'da haber konusu yapılmış, yetkili makamların duyarsızlığı eleştirilmişti.

AKÇADAĞ’DA 1 ÖLÜ

Bu arada, Akçadağ ilçesinde ise meydana gelen olayda ise İ.Ö. adlı şahıs, oturduğu 2 katlı evin yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki terasından toprak zemine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Bu olayla ilgili olarak ise Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız