SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnşaatta Mimar Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Belediyeye ait inşaatta görevli mimar iskeleye çıkmak isterken düşerek yaralandı. Olayla ilgili saha mühendisinin ifadesi alındı.

Edinilen bilgiye göre; İnönü Caddesi’ndeki yeni belediye binası inşaatında çalışan 24 yaşındaki mimar İsmail Bürek, iskeleye çıkmak isterken, 1.5 metre yükseklikten düştü ve sırtının bir kalasa çarpması sonucu yaralandı. Yaralı hastanede tedavi edilirken, polis olayla ilgili inşaat alanı sorumlusu olduğu bildirilen saha mühendisi 27 yaşındaki Aydın Özfırat’ın ifadesine başvurdu.

Öte yandan, Büyükmustafapaşa Mahallesi Gebeş Sokağı’nda da, 15 yaşındaki Büşra M.adlı kız öğrenci, çarşıdan evine giderken, sokakta kanalizasyon çalışması yapan belediyeye ait iş makinesinin kepçe ağzının omzuna çarpması sonucu yere düştü ve dizinden hafif yaralandı. Kızın babası Enver Mol, kimseden şikayetçi olmadıklarını söylerken, olay “faili meçhul” olarak polis kaydında yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız