SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Başarı Elde Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-04-05 04:08:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Hekimhan ve Kuluncak'ta parti ilçe merkezlerini ziyaret etti.

"2019'DA HEKİMHAN'I DA AK BELEDİYEYLE TANIŞTIRACAĞIZ"

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Nasip olursa inşallah 2019 da yapacağımız yerel seçimlerde Hekimhan'ı da ak belediyeyle tanıştırmış olacağız" dedi.

Kahtalı, kongre süreci sonrası başladığı ziyaretleri kapsamında Hekimhan'da AKP İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Kalan 11 aylık süreci en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden Kahtalı, "Nasip olursa inşallah 2019'da yapacağımız yerel seçimlerde Hekimhan'ı da ak belediyeyle tanıştırmış olacağız. Hekimhan bu güne kadar teşkilatlarımızın büyük bir özverisiydi, her seçimde oylarını arttırarak gelmiş bir teşkilat. Hekimhanlı hemşerilerimizde AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza inşallah önümüzdeki süreçte de daha yüksek destek vererek hem yereldeki seçimlerde hem de geneldeki seçimlerde inşallah başarı elde edeceğiz. Hekimhan nüfusu azalan; 16 bin 735 nüfusu ve 14 bin seçmeni olan, 2 bin 995 üyemizin bulunduğu bir ilçemiz. Burada 65 mahallemiz var. Bu mahallelerimizde de toplamda 85 sandığımız var. Önümüzde 11 ay gibi bir süreç kaldı. Bu sürecide iyi bir şekilde değerlendirmek adına hep birlikte inşallah yeni bir yol haritası koyacağız ve toplamda bulunan 65 mahallemizin tamamını da hem yönetimdeki arkadaşlarımız hem meclis üyesi arkadaşlarımız hem kadın kollarımız hem de gençlik kollarımız hep beraber inşallah ilden vereceğimiz destekle önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

KULUNCAK'TA..

AKP İl Başkanı Hakan Kuluncak'ı ziyaret etti. AKP İlçe Başkanlığındaki toplantıya İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörleri ve beraberindeki heyet ile birlikteki toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, AKP İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, Kadın Kolları Başkanı, Geçlik Kolları Başkanı, Teşkilat Üyeleri, Encümen Üyeleri, Mahalle Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, ilçede yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Kahtalı belediye çalışmalarından çok memnun olduklarını belirtirken kısa sürede çok büyük yatırımların gerçekleştirilmiş olduğunu belirti. İl Başkanı Hakan Kahtalı daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı ziyaret etti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Dener (5 yıl önce)
    Bırakın hekimhan doğal kalsın öyle seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Hizmet almadan oy veren bir baska Malatya gibi bir millet var mi acaba ? Az bucuk Altyapi isleri yapildi diye bunu hizmet olarak goruyorsa daha soylecek soz soylemeye gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kadir (5 yıl önce)
    Size oy moy yok.. belki reise veririm ama belki
    0
    0
    Yanıtla
  • sükrü (5 yıl önce)
    akp nin hekimhanda seçim kaybetmesinin nedenleri yanlış adaylardan kaynaklanıyor ben tanımam ama cizrık ali faktörü burda çok önemlidir akp ye bu bilirse bir tüyodur bunu dikkate alırsa hekimhanda seçimi kazanacağını düşünüyorum ben akpli değilim ama hekimhanı seviyorum .
    0
    0
    Yanıtla