SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Başkan Olursam.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:14
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, enerji noktasında Malatya’da önemli yatırımlar yapacaklarını kaydederek, “Üniversite ile işbirliği yaparak, çok güzel enerji ve proje yatırımları yapacağız” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen Kazancıoğlu, yerel seçimde destek istedi.

“KAYNAKLARI İYİ KULLANAMIYORUZ”

Ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, “Malatya’nın o kadar çok varlığı var ki, ama bunları kullanamamışız. Bunları hep biriktirmişiz. Şu anda bunları teker teker gün yüzüne çıkarmaya çalışıyorum. İnşallah belediye başkanı olursam bunları yapmak boynumun borcu ama olmazsa da bunları hem kamuoyu hem de ben takip edeceğim” dedi. 

“CİDDİ PROJELERİMİZ VAR”

Kazancıoğlu, yeraltı ve yerüstü kaynakları için ciddi projelerinin olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Açıkladığımız projelerin hiçbiri uçuk projeler değil. Malatya, güneş enerjisi noktasında çok önemli bir coğrafi konumda bulunuyor. Türkiye’de, güneş enerjisi konusunda Malatya ikinci sırada yer alıyor. Buraya rahatlıkla yerli ve yabancı güneş enerjisi yatırımcılarını çekeceğiz. Güneş panelleri üretmeyi hedefliyoruz. Sanayi ve kamu işbirliğiyle güneş panelleri üretip, Türkiye’ye v Ortadoğu’ya pazarlamayı düşünüyoruz. Bunun yanında Malatya’da yenilenebilir enerji kaynaklarına ihtiyaç var. Hekimhan Hasançelebi’de üniversitedeki profesör arkadaşlarım çok güzel bir rüzgar ölçümü yakalamışlar. Bu da alternatif bir enerji kaynağıdır. Katı yakıtlı enerji kaynaklarımızın olabileceğinden bahsettim. Kayısı çekirdeğinden bahsettim. Bunlardan fosil türevli yakıtların dünyada sonu gelmektedir. Onun için süratle alternatif kaynaklara geçmemiz gerekiyor. Bu benim konum. Üniversite ile işbirliği yaparak, çok güzel enerji ve proje yatırımları yapacağız.”

“HEKİMHAN İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Demir-çelik noktasında önemli bir kaynağa sahip olan Hekimhan için projelerinin olduğunu ifade eden Kazancıoğlu, “Hekimhan, demir-çelik anlamında Türkiye’nin en önemli rezervine sahip. İstanbul’da ikinci boğaz projesi gerçekleştiği taktirde çok büyük demir ve çelik ihtiyacı olacak. Bu ihtiyaç ancak ve ancak Hekimhan’dan karşılanabilir. Hekimhan’ın buna göre düzenlenmesi gerekiyor. Demiryolu taşımacılığının da buna göre düzenlenmesi gerekiyor. Hekimhan’ın gelecekle ilgili mastır planının hazırlanması gerekiyor. Onun için mevcut sahip olduğumuz yeraltı ve yerüstü zenginliklerimizi beraber planlayacak, yapacak bir ekibe ihtiyaç var. Bu da ancak ve ancak benim belediye başkanlığım döneminde olacaktır. Malatyalı hemşerilerimiz bu seçimde duygusal davranmasınlar. Bu seçimde hikayelere ve donanımlara bakıp, öyle karar versinler. Biz MHP olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi için çok iddialıyız” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız