SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnşallah Bizi Sevindirirler'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır takımı ziyaret etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana katılan Çakır, Kahramanmaraşspor maçında takımın galip gelmesi halinde 20 bin TL prim dağıtacağını söyledi.

Çakır, Malatyaspor ve Malatyaspor'dan bayramda sevindirici haberler almak istediklerini ifade ederek, "Futbolcularımız inşallah bayramda bizleri sevindirirler. Takım hak ettiği yerde değil ama önümüzde 6 maç var. En az 3 maç kazanabilirsek, devreyi iyi kapacağımıza inanıyorum. Futbolcularımıza da güveniyorum. Bayramda bizleri mahcup etmeyeceklerini umuyorum. Kahramanmaraşspor maçının çıkış karşılaşması olmasını istiyoruz. Bazı maçlar dönüm noktası oluyor bu da dönüm maçı olacak. Malatyaspor'da Malatya Belediyespor'da bizim takımımız. Öncelikli dileğimiz Malatyaspor'un başarısıdır. Biz de belediyespor olarak gençlere yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sporun her kademesinde başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Ortak sevdamız olan Malatyaspor'un başarısı hepimizi mutlu ediyor. Galibiyete hasretiz, inşallah bu hasreti bayramda gideririz" dedi.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Aydın ise, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Kritik bir maç öncesi başkanımız bizleri ziyaret etti. Bizlere ve futbolcularımıza iyi bir moral oldu. İnşallah Kahramanmaraşspor maçını kazanıp, başkanımıza hediye etmek istiyoruz. Bugün Malatyaspor sahaya çıkıp, oynuyorsa bundan başkanımızın payı çok büyüktür. Bize desteklerini esirgemediler ve en zor zamanımızda yanımızda oldular. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere de, Pazar günü Kahramanmaraşspor maçında güzel bir galibiyet alarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Takımın defans oyuncusu Alper Akıcı ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "İnşallah bayramın üçüncü gününde hem Malatyaspor hem de Malatya Belediyespor galip gelerek, Malatyalıları sevindirecektir" dedi.

Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla fotoğrafta çektiren Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kaleci Taylan'a 3 tane penaltı attı. Penaltı atışı esnasında ceketini çıkaran Çakır, kundura ayakkabılarıyla ilk atışı gole çevirdi. Çakır diğer iki vuruşta ise golü bulamadı.

Futbolcularla yakından ilgilenen Çakır, Kahramanmaraşspor maçından başarı dileğinde de bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız