SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnşallah Çıkar' Dileğiyle..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da yaşayan ve tekstil işiyle uğraşan Pütürgeli Hikmet Erdoğan, takımı Malatyaspor’a ilginç bir bağışta bulundu.

Erdoğan, bayram için Malatya’ya gelmeden önce İstanbul’da, yılbaşı özel çekilişi için 6 adet çeyrek piyango bileti aldı. Malatyaspor Kulübünü ziyaret eden Erdoğan, Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Ali Cengiz’e 36 YTL değerindeki biletleri verirken “Bu biletleri Malatyaspor’un niyetine çekmiştim. İnşallah biletlere ikramiye isabet eder ve çıkacak paranın Malatyaspor’a faydası olur” diye konuştu.

Ayrıca bir kombine kart aldığını, kendisi İstanbul’da yaşadığı için maçları seyredemeyeceğinden kartı Malatya’da yaşayan bir yakınına bırakacağını belirten Erdoğan “Malatyaspor bizim takımımız. Başarılarıyla büyük gurur duyuyoruz. Malatyaspor’un içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Malatyaspor için ben de bir şeyler yapmak istedim. Benim gücüm bu kadar katkı sağlamaya yetiyor. Umarım Malatyaspor’u seven herkes gücü nispetinde katkı sağlar, Sayın Valimizin açtırdığı kampanyaları destekler ve elbirliğiyle içinde bulunduğumuz zor durumu atlatırız” dedi.

Malatyaspor yöneticisi Ali Cengiz ise “Sayın Erdoğan’ın katkısı bizleri gerçekten çok duygulandırdı. Nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz. Yüreği Malatya ve Malatyaspor sevgisiyle dolu Hikmet Bey’in bu davranışının herkese örnek olmasını diliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız