SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Devam Etmek İstiyorum"

0
Güncellendi - 2021-01-07 04:53:54
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Ganalı santraforu Benjamin Tetteh, Süper Lig’de ikinci, Fildişili Fofana ise ilk golünü kaydettiler.

Sarı siyahlı takımın sezon başında Sparta Prag takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Benjamin Tetteh, Süper Lig’de şuana kadar 13 karşılaşmada görev alırken, bin 78 dakika sahada kaldı.

Lig’de şuana kadar 2 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Tetteh, ilk golünü 4.haftada kaydetmişti. Ligin 4.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada 10.dakikada golünü kaydeden ve takımına 3 puanı kazandıran Tetteh, 13hafta sonra yine bir iç saha maçında gol atma başarısı gösterdi. Ganalı santrafor, 17.haftada Yeni Malaya Stadyumu’nda Sivasspor ile oynanan karşılaşmada 63.dakikada gol atma başarısı gösterdi ve bu kez de takımına 1 puan kazandırdı.

Lig’de şuana kadar 3 kez sarı kart gören Benjamin Tetteh, Kayserispor maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor.

Bu arada Yeni Malatyaspor’un sol kanat oyuncusu Moryke Fofana bu sezon ilk golünü kaydetmenin mutluluğunu yaşadı.

Ligin 17.haftasında Sivasspor ile Malatya’da oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Fildişili oyuncu, 25.dakikada takımına 1-1’lik eşitliği getiren golü kaydetti.

Bu sezon 11 karşılaşmada 386 dakika görev alan Fofana, bu sezon ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşadı.

Fofana, maç sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Bu sezon ilk golümü attım. İnşallah devam etmek istiyorum. Takımımın içerisinde mutluyum. Oynadığım maçta 2 puan kaybettik ama 1 puan aldık. Her şey için takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasan Şahin (3 yıl önce)
    Tettenin ve cueva bonservis alınması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Her sezon bir gol bize yeterde artar bile.!hiç zahmet etmeyin ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Ali bırak bu çocukça yorumları.Sen evinde oyuncaklarınla oyna.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    Biz tetteh den goller bekliyoruz ama adam ne yapsın. .santrfor olarak oynatılması gereken futbolcu Hamza hocanın inatla kanat oynatmasından dolayı gol atmayı unuttu. Helal olsun hocaya bu futbolcuyu köreltti. Santrfor oynattığı 38 lik umut bulut kaç tane gol attiki. 50 senedir malatya futbolunu yakından takip ediyorum. Bu hoca kadar inat ve egolu hoca malatyaya gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla