SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Devamı da Gelecek"

0
Güncellendi - 2019-08-05 03:08:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un golcüsü Adis Jahovic, "İstediğimiz sonucu aldık ve tur atladık, bunun için mutluyuz" dedi.

Olimpija Lujbjana ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme maçında turu getiren golü kaydeden Jahovic, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İlk maçta alınan 2-2'lik sonucun rakip için avantaj olduğunu ifade eden Adis Jahovic, "Rakibimize beraberlik yetiyordu. Nitekim de maç bu skor üzerinde başladı. Tabi onların erken kırmızı kart görmesi bizim avantajımıza oldu" dedi.

Jahovic, rakibin 10 kişi kalmasının ardından daha sabırlı oynadıklarını kaydederek, "Golü bulacağımızı biliyorduk. İkinci golü de bulabilirdik, kaçırdık. 1-0 kazandık ve bu bizim için yeterli oldu" diye konuştu.

Golcü futbolcu, Slovenya ekibi Olimpija Lujbjana'nın kendilerine göre daha hazır bir takım olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Onların şuanda liglerinde dördüncü maçları oynanıyor. İki ön eleme maçı oynadılar. Tabi ki bizden daha hazırlar ama bizde tecrübeli oyuncularımız sayesinde bazı şeyleri kapatabildik. İki maçta da iyi mücadele ettik. Özellikle rövanş maçında her yeri çok iyi kapattık. İstediğimiz sonucu aldık ve tur atladık, bunun için mutluyuz."

Jahovic, golü attığı pozisyonla ilgili ise "Tabi ki santraforlar bu tür pozisyonlarla beslenir. Bende öyle beslenmeye çalışıyorum. Gökhan'ın (Gökhan Töre) müthiş bir asisti vardı. Bifouma'nın da bana verdiği bir pas vardı. İkisine de teşekkür ediyorum. Her santrafor için bu tarz toplar önemli, inşallah devamı da gelecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız