SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Devamı da Gelir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:47:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, partililere birlikte Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek'i ziyaret etti. 

Malatya merkezin ilk kadın muhtarlarından biri olan Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek'i ziyaret eden milletvekili Çalık, Çilek'e görevinde başarılar diledi.

Cevatpaşa Mahallesi ve Malatya'nın bir ilki yaşadığını dile getiren Çalık, "Ekmiş olduğunuz tohumun yeşerdiğini bundan sonra göreceksiniz. Cevatpaşa Mahallesi'nde ilk kadın muhtar olarak görev yapacaksınız. Bu çok önemli. Cevatpaşa Mahallesi ve Malatya'nın tarihinde bir ilk. Bu noktada Selda Hanım'ı kutluyorum" diye konuştu.

Çalık, yerel yönetimlerde kadınların olmasını istediklerini belirterek, "Yerel yönetimlerde kadın sayısının artmasını istiyoruz. Bunun içinde hep birlikte çalışmalıyız. Bunu sadece milletvekili, meclis üyesi ya da başkan olarak değil, her alanda yapmamız gerekiyor. Sayın Başbakanımıza, kadınlarla ilgili yaptığımız her çalışmada bize destek olduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum. Kadınların temsil oranını her geçen gün hem genel hem de yerel siyasette artırdı" şeklinde konuştu.

Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek ise, ziyaretinden dolayı Milletvekili Öznur Çalık'a teşekkür ederek, "Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada devamı gelir. Bizleri yalnız bırakmayın. Muhtarlık binamızı aldık, boya ve badanamızı yaptık. Bu noktada sizlerinde yardımlarınızı bekliyoruz. Muhtarlık binamızı aktif hale getirip, çalışmalarımıza başlayacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız