SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Düzelecek"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, ligin 10. haftasında, Pazar günü deplasmanda Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. 
 
Teknik direktör Ali Güneş yönetiminde, Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ilk antrenman salonda yapıldı. Yaklaşık 1 saat salonda çalışan futbolcular, günün ikinci antrenmanını Orduzu Pınarbaşı sahasında yaptı. 
 
Çalışmalara, Diyarbakırspor maçında sağ elinin yüzük parmağı kırılan Mesut Balkan çalışmaya katılmadı. Mesut'un kırılan parmağının 3 hafta alçıda kalacağı kaydedildi. Öte yandan sağ dizinde problem olan Bülent Uzun ile hafif sakatlığı bulunan Serdar Karkın da çalışmada yer almadı. Öte yandan takımda hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Sinanoğlu ile Mehmet Şen ise kontrol altında takımdan ayrı çalıştı. 
 
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top çalışmasının ardından yapılan istasyon çalışmasıyla sona erdi. Çalışmalar esnasında futbolcuların keyifsiz oldukları gözlendi. 
 
Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, iç sahada yaşadıkları şansızlıklara bir türlü anlam veremediklerini kaydetti. 
 
Bir an önce toparlanarak, çıkışa geçmeleri gerektiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, "İç sahada bir türlü kazanamıyoruz. Bu duruma bizde şaşıyoruz. Çok iyi oynuyoruz yine kazanamıyoruz. Ancak son Diyarbakırspor maçında iyi bir performans ortaya koyamadık. Diyarbakırspor daha istekliydi. Bizden daha iyi mücadele ettiler. Maçın hakkı da beraberlikti diye düşünüyorum. Öylede bitti. Sahamızda 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldık. İç sahada neden böyle oluyor ? Biz de anlamıyoruz. Deplasmanda iç sahaya göre daha iyiyiz. İnşallah bir an önce toparlanırız" dedi. 
 
Cihan, iyi bir seri yakalayarak, camiadaki karamsarlığı ortadan kaldırmak istediklerini belirterek, şunları söyledi; "Geçtiğimiz yılda sezona kötü başlamıştık. Ama ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Ondan sonrada iyi gitti. Ve play offlara gittik. Bu senede lige kötü başladık. Bu karamsarlığı, iyi bir seri yakalayarak, ortadan kaldıracağız." 
 
Takım olarak deplasmanda iyi mücadele ettiklerine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, "Deplasmanda daha iyi mücadele ediyoruz. Gaziosmanpaşa'da bu hafta Altay'ı mağlup etti. İyi bir maç olacak. Zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmayı düşünüyoruz" diye konuştu. 
 
Defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ise, "Diyarbakırspor maçına kazanacağız gözüyle bakıyorduk. Baktığımızda iyi mücadele ettik. Ama fazla pozisyon bulamadık. Diyarbakırspor bizden daha çok koştu ve daha çok istekliydi. Şuan kötü gidiyoruz ve kötü durumdayız. Bizden beklentiler var. Buradan çıkacak olan yine bizleriz. Takımı bu duruma getiren bizleriz ve yine bizler çıkaracağız. Bana göre bir galibiyet aldığımız taktirde inşallah güvenimizde yerine gelecek. Biz kötü bir takım değiliz. Bireysel anlamda kaliteli oyuncular var. Ama nedense kötü bir gidiş var. Bununda sebebini araştırıyoruz. İnşallah düzelecek" ifadelerini kullandı. 
 
Tecrübeli defans oyuncusu, takım savunmasında bir takım problemlerin olduğunu belirterek, "Takım savunmasında bazı sıkıntılarımız var. Diyarbakırspor karşısında tek ön libero oynadık ve bunun da sıkıntısını yaşadık. Diyarbakırspor orta sahada bir hayli kalabalıktı. Bir iki pozisyon verdik. Problem görünüyor. Bu problemleri gidermeye çalışıyoruz. Düzelmesi gerekiyor. Düzeleceğinden de herkes emin olsun. Bu takım bir galibiyet alırsa, çok iyi yerlere gelecektir" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız