SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Gelecekleri Pırıl Pırıl Olur"

0
Güncellendi - 2018-06-16 00:34:25
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzurevi, şehitlik, MİAD Sevgi Evleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Çalık, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki huzurevini ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen ve bayramlarını tebrik eden Çalık, ardından şehitliği ziyaret ederek, şehirlerin kabirlerine karanfil bırakarak, dua etti. Şehit yakınlarının acılarını paylaşan Çalık, daha sonra AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AKP Malatya Milletvekili Adayları Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan ile birlikte MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek, hediye verdi.

Ziyarette konuşan AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, "Sevgi Evleri'nde kalan pırıl pırıl kardeşlerimizi ziyaret ettik. Onlara neşe ve yüzlerinde bir gülümseme olsun diye geldik. Onlar bizim ve Malatya'nın en kıymetli, en güzel evlatları. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bundan sonrada bırakmayacağız. Yılın 365 günü onların yanlarındayız" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken ise "Genç prenses ve yakışıklı evlatlarımızla birlikteyiz. Onlar bizim evlatlarımız ve geleceğimiz. İlgilerimiz ve yetkililerimiz hep yanlarında. Bizde daha sık bir araya geleceğiz" dedi.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da "Güzel çocuklarımızın bayramlarını kutlayalım istedik. İnşallah onlarında gelecekleri pırıl pırıl bayram gibi olur" diye konuştu.

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise "Bize emanet edilen evlatlarımızı ziyaret ettik. Eski Türkiye'nin fotoğrafında bu çocuklarımızı evlerde barındırdığımızda koğuş sistemi vardı. Şimdi öncelikle Malatya'da başlayan Sevgi Evleri, bize emanet edilen çocuklarımıza en iyi şekilde bakmak için oluşturuldu. Bu çocuklarımız annesiz babasız değil, hükümetimiz her daim onların yanında. Çocuklarımız için oluşturduğumuz evler, koruyucu ailelerimiz ve özellikle şehir merkezindeki evlerimizle yaşanılabilir bir dünyayı ev ve aile ortamında yaşattırmak için çok ciddi çaba sarf ediyoruz. Güzel çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Çalık, 24 Haziran seçimlerinin de bayram tadında geçmesi temennisinde bulundu. Çalık, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine de ziyaretlerde bulunarak, ailelere Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız