SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Güzel Hizmetler Yapmak Nasip Olur"

0
Güncellendi - 2019-04-17 04:23:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin 4 milletvekili ve il yöneticileri, Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanlarını ziyaret ettiler.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE

AKP Malatya İl Teşkilatı, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete AKP İl Başkanı İhsan Koca, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı ve teşkilat yönetimi katıldı.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kutlu yolda el ele vererek Malatya’yı geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Gürkan, “Malatya’yı istikbale hazırlama noktasında biz yerelde, milletvekillerimiz de genelde birlikte çalışacağız. Hizmetlerin Malatyalılarla buluşturulması noktasında hep birlikte el ele vereceğiz. Önümüzde uzun bir yol var. Malatya’mıza güzel hizmetler sunma noktasında milletvekillerimiz, teşkilatımız, ilçe belediye başkanlarımızla birlikte mazisine layık istikbale hazırlamaya gayret edeceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gürkan’ın yüksek oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğine dikkat çeken AKP İl Başkanı İhsan Koca, “Başkanımızın hayırlı hizmetlerinde daima yanında olacağız. Malatya’ya hayırlı ve güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Hep beraber Malatya’mıza hizmet vermenin gururunu yaşamak istiyoruz” dedi.

Malatya’nın gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu belirten AKP Milletvekili Hakan Kahtalı, “Malatya doğunun en önemli kentlerinden biri. Herkesin örnek aldığı bir kent. Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan da 5 yıl boyunca Malatya’mıza güzel hizmetler yapacak. Ben kendisini ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Büyükşehir’in yatırımlarının Malatya’nın kalkınmasında önemli rol oynadığına dikkat çeken AKP Milletvekili Ahmet Çakır, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın bizim bıraktığımız yerden daha iyi yerlere getireceğinden eminiz. Elimizden geldiği kadar Başkanımızın yanında olacağız. Tekrar hayırlı olsun” dedi.

Başkan Gürkan’ın rekor bir oyla seçildiğini hatırlatan AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Başkanımız önemli ve güzel hizmetler yapılması noktasında gayret sarf edecek. Malatya’yı hep beraber bir uyum içerisinde geleceğe taşıyacağız. Malatya’yı geliştirme ve kalkındırma noktasında hep birlikte çalışacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çok kıymetli bir belediyecilik tecrübesinin olduğuna dikkat çeken AKP Milletvekili Öznur Çalık, “Hem devlet hem belediyecilik tecrübesini Büyükşehir Belediyemizin insan odaklı hizmetler üretmesi noktasında Malatya genelinde hissettirecektir. Tarihi rekora imza atan Malatya halkına ve bu teveccühün oluşmasında emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve AKP İl Başkanı İhsan Koca, beraberinde parti yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Güder’in Malatya’da rekor bir oy alarak belediye başkanı seçildiğine dikkat çekildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. bu kapsamda AKP MKYK Üyeleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve AKP İl Başkanı İhsan Koca, beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Caner Kaymaz, il yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bir süre sohbet ettiler.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepinizin malumu 13 Ocak’ta adaylığımız belirlendikten sonra teşkilatlarımızla beraber sahada çalışmalarımıza başladık. Ve şükürler olsun 31 Mart akşamı Battalgazi’mizde yüzde 70”in üzerinde bir oy oranı ile Battalgazi’mize belediye başkanı olarak seçildik.Bu süreçte emeği geçen başta İl Başkanım olmak üzere Sayın vekillerime,il teşkilatıma,ilçe teşkilatımın hepsine teşekkür ediyorum.İnşallah önümüzdeki 5 yıl zaman zarfında, özelde Battalgazi’mize faydalı olma adına, genelde de Malatya’ya hizmet etme adına gece gündüz demeden ekibimizle çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise, Başkan Güder’in rekor bir oyla belediye başkanı seçildiğine dikkat çekerek, “Sayın Başkanımı bir kez daha hayırlı olsun demek ve tebrik etmek üzere ziyarette bulunuyoruz. Milletvekillerimiz ile, il başkan yardımcılarımızla, il yönetim kurulu üyelerimiz ile ve kadın ve gençlik kurulu başkanımızla, sayın başkanıma bu dönemde başarı dileklerimizi ve yanında olduğumuzu, icraatlarında, hizmetlerinde yanında olduğumuzu ifade etmek üzere geldik. Kendisi hemşerilerimizin büyük teveccühü ile Malatya’da rekor bir oyla belediye başkanı seçildi. İnşallah bu rekor oya layık hizmetlerle Battalgazi’mizi, Malatya’mıza ve Türkiye’mize yakışır örnek ilçelerden biri haline getireceğine inanıyoruz. Başarılı hizmetlerde Allah yardımcısı olsun diyoruz. İnşallah hep beraber bizde teşkilat olarak yanında olarak, hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz, güveniyoruz. Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Başkan Güder’in partinin her kademesinde görev alarak bugünlere geldiğini belirterek, “AK Parti ailesi olarak, AK Parti ailesinin bir ferdi iken, partinin kuruluşundan itibaren emek çeken, dirsek çürüten, partinin her kademesinde görev yapan, yedek üyelik ile başlayıp, Merkez İlçe Başkanlığına, İl Başkan Yardımcılığına ve sonrası da Battalgazi İlçe Başkanlığına kadar partimizin her kademesinde görev yapan, AK Parti’nin bir neferi olan kardeşimiz Osman Güder, bugün Battalgazi’mize belediye başkanı oldu. Ben canı gönülden kutluyorum. Bütün Malatyalı hemşerilerimize, Battalgazili hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ederken, Cumhur İttifakı’nda bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi değerli yöneticilerine, milletvekillerine ve teşkilat mensuplarına da hassaten teşekkürlerimi iletiyorum. Ve ilçelerimiz içinde en yüksek oyu alan Belediye Başkanımız sayın Osman Güder oldu. Ben bu vesile ile kıymetli belediye başkanımıza Rabbim başarılar versin, sağlık, sıhhat versin ve huzur versin. O enerjiyi Battalgazi’deki vatandaşlarımız ile birlikte sinerjiye dönüştürsün ve bugüne kadar yapılan hizmetlerin çok daha yukarılarına bayrağı taşısın. Canı gönülden temenni ediyoruz. Bizler Ankara’da milletvekilleri olarak hükümetten alabileceğimiz bütün destek ve yatırımları belediye başkanlığımızın ve Battalgazi’mizin, Malatya'mızın emrinde olarak yerine getirmeye gayret edeceğiz” dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, Başkan Güder’in önemli hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, “AK Parti’nin kuruluşundan beri birlikte yol yürüdüğümüz ve AK Parti’ye ve Malatya'ya, bu davaya çokça hizmeti geçen, elinden geldiği kadar samimi bir şekilde gayret gösteren bir kardeşimizin bugün Malatya'nın önemli ilçelerinin birisi olan Battalgazi’mizin sorumluluğunu alması, Şehr-ül Emini olması gerçekten bizleri bir teşkilat mensubu olarak ve milletvekili olarak çok sevindirdi. Rabbim başarılı kılsın, hayırlı etsin inşallah. Battalgazi, özellikle dezavantajlı grupların daha fazla yaşadığı ve gelişmesi noktasında gerçekten çok emek verilmesi gereken bir ilçemiz. Bir önceki Belediye Başkanımız biliyorsunuz ki Büyükşehir Belediye Başkanımız oldu. İnşallah birlikte çalışarak Battalgazi’mizin her bir mahallesine hizmetlerini götürecekler. Bu arada Battalgazi'yi büyütme ve geliştirme noktasında özellikle değiştirilme ve dönüştürülme noktasında da birlikte, hep beraber teşkilatlarımız ile birlikte gayret göstereceğiz. Ve bu gayret neticesinde de Battalgazi’miz çok daha farklı yerlerde, noktalarda olacağına inanıyorum” diyerek, başarı temennisinde bulundu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da, Başkan Güder’in Battalgazi ilçesine önemli hizmetler yapacağına inandığını kaydederek, “Battalgazi’miz, Malatya’mızın iki merkez ilçemizden bir tanesi. Hem ticaret merkezi olması, günlük yaşamın Battalgazi ilçemizde olması ve tarihi eserleri ile, üniversiteler ile Battalgazi gerçekten bakıldığı zaman sayılı ilçelerimizden bir tanesi. Osman Güder Başkanımıza gösterilen teveccüh de ayrıca takdir edilmesi gereken bir konu. Dolayısıyla ilçelerimiz içinde de en yüksek oyu alan ilçelerimizden bir tanesi. Buda son derece bizim için sevindirici. Öncelikle bu desteği veren Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Osman başkanımızın da gerçekten siyasetin içinde olması, siyaseti ve yatırımları yakından takip ediyor olmasını da bir avantaj olarak görüyorum. Ben Malatya’nın gelişmesinde, Malatya’nın daha sağlıklı bir kent olmasında, yaşanabilir bir şehir olmasında başkanımızın yapacağı hizmetlerin çok önemli olduğuna inanıyorum. Başkanımızın da tecrübesi ile inşallah Battalgazi'nin ve Yeşilyurt ilçemizin gelişmesi, Malatya’nın gelişmesi, ilçelerin tümüyle gelişmesine vesile olacak. Büyükşehir ile birlikte inşallah güzel hizmetler yapmak nasip olur” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Partimizin kurucularından ve bugüne kadar çeşitli kademelerde bulunmuş, emeği olan ve bölgesini de çok iyi tanıyan, Malatya’mızı çok tanıyan, her karış toprağında teşkilat olarak emeği olan Osman Başkanımıza ve ekibine hayırlı olsun ziyareti için buradayız. Osman Başkanım, ilçe başkanlığı ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar ile bölgenin tamamına hakim olan bir kardeşimiz. Bugün burada, bu bölgede, bu kadar yüksek oy alabilmişsek, önceden yapmış olduğu çalışmaların emeği var. Karşılığı da çok kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ile Malatya'da en yüksek oyu aldığı ilçemiz konumunda. Önümüzdeki 5 yıllık yerel yönetimler döneminde, kıymetli başkanımız burada geciktirilmiş, aksaklığı olan, hızlandırılması gereken bütün konuları ele alarak, inşallah bölgemizin kalkınması için, yerel çalışmalardaki gayretlerini artırarak hizmet etmesi için emek verecek. Bu anlamda hiç bir şüphemiz yok” dedi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ'NDE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkçi’nin yanı sıra AKP Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kâhtalı, AKP İl Başkanı İhsan Koca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ AK Parti Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İl Teşkilatımızın kıymetli üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte çok yoğun bir seçim dönemi yaşadık. Yeşilyurt’ta gitmediğimiz mahalle, kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız tek bir hemşerimiz bırakmadık. Seçimlerin sonucunda kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ve destekleriyle büyük bir oy farkıyla Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilmenin yanı sıra AK Parti'nin oylarını yükseltmenin onurunu yaşıyoruz.Hemşerilerimiz bundan sonra ki beş yıl için bizlere Yeşilyurt Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir görevi layık gördüler.2014 yılından beri Yeşilyurt’u gerek alt ve üst yapı yatırımları gerekse de sosyal, kültürel, eğitim, sportif, temizlik ve çevresel projelerimizle geliştirdik ve büyüttük.Geride bıraktığımız dönemde yakaladığımız başarı grafiğini inşallah yeni dönemde sürdürmek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.Kadim bir medeniyet kültürüne sahip, her alanda büyüyen Yeşilyurt’a katma değer katacak yeni yatırımlarımızı bu dönemde hayata geçirip, geleceğe daha mutlu ve güzel, modern, yaşam düzeyi daha yüksek bir Yeşilyurt emanet etmeyi hedefliyoruz. Bizler gerek Milletvekillerimiz, gerekse de İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte çok uyumlu, verimli ve güzel çalışmaların altına imza attık. İnşallah yeni dönemde de bu güzel birlikteliği devam ettirip ülkemize, kentimize ve ilçemize daha güzel yatırımların gelmesi için çaba sarf edeceğiz. Seçimlerde bize inanan ve güvenen hemşerilerimizin bu teveccühüne layık olabilmek adına ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile ‘ Memleket İşi Gönül İşidir’ anlayışından aldığımız güç ve kuvvetle birlikte, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek eşit ve tarafsız hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tek amacımız; bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar ve ‘Gönül Belediyeciliği’ temalı sosyal sorumluluk projelerimizle Yeşilyurt’u daha fazla geliştirmek ve kalkındırmaktır. Ankara’da bizleri en iyi şekilde temsil eden Milletvekillerimizin destekleri, İl ve İlçe Teşkilatımızla uyumlu çalışmalarımızı sürdürüp kentimize ve ilçemize yeni yatırımların kazandırılması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize oy veren ve oy vermeyen tüm vatandaşlarımızın Belediye Başkanı olarak bölgemize daha fazla katkı yapmanın çabasını yeni dönemde de sürdüreceğiz ” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönemde çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inandığını ifade eden AKP İl Başkanı İhsan Koca, “ Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Çınar Başkanımız hem belediyecilik hem de Başkanlık tecrübesiyle birlikte başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz ve yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Oldukça yoğun geçen seçim döneminden sonra bütün yorgunluğumuzu unutturan güzel bir oy oranıyla Belediye Başkanlığına seçilmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Başkanımız ve ekibi vatandaşlarımızın bu teveccühüne layık olacak güzel hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde üstün başarılar dileyen AKP Milletvekili Hakan Kâhtalı, “ Kıymetli Başkanımız gerek daha önceki görevlerinde edindiği tecrübesi gerekse de Yüksek İnşaat Mühendisi olması münasebetiyle bu işin ehli olan bir Belediye Başkanımızdır. Malatya’nın en hızlı gelişen bölgesi olan Yeşilyurt, yoğun göç almasına rağmen geride bıraktığımız dönemde ki gerek alt ve üst yapı gerekse de sosyal ve kültürel belediyecilik alanında ki güzel hizmetler neticesinde gelişimini her geçen gün sürdürmektedir. Bundan sonra ki süreçte bu bölgemiz gelişim sürecini devam ettirecektir. Bugüne kadar ki başarılı hizmetler neticesinde Yeşilyurt’ta ikamet eden kıymetli hemşerilerimiz seçimlerde büyük bir teveccüh göstererek büyük bir oy oranıyla Mehmet Çınar Başkanımızı Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçtiler. Gerek biz Milletvekilleri olarak gerekse de İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte Sayın Başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız” diye konuştu.

Yeşilyurt’un yeni dönemde hayata geçecek yatırımlarla Türkiye’de sayılı ilçeler arasında yer alacağını dile getiren AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise, “ 31 Mart seçimlerinde AKPmize ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Çınar’a verdikleri desteklerden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt’un son yıllarda hızla geliştiğini, modernleştiğini ve kalkındığını görmekteyiz. Belediyecilik hizmetlerinin kentin gelişiminde çok büyük etken olduğunu biliyoruz. Yeşilyurt Belediyemizin son yıllarda yapmış olduğu çok güzel hizmetler ve çalışmalarla birlikte yeni dönemde de bu bölgemiz daha fazla gelişip, büyüyecektir. Belediye Başkanımızın tecrübesi ve deneyimleriyle birlikte daha güzel hizmetlerle Yeşilyurt, Türkiye’de sayılı ilçelerden biri haline geleceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarı dileklerini paylaştıktan sonra yaptığı konuşmada “Öncelikle Yeşilyurt’ta yaşayan tüm hemşerilerimize seçimlerde AK Partimize, Cumhur İttifakına ve Belediye Başkanımıza verdikleri destekler ve gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Milletvekilleri olarak Malatya’ya, Yeşilyurt’a yapılacak tüm hizmetlerde AK Parti ailesi olarak her bir ferdimiz milletimize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Malatya’nın değişen ve gelişen bölgesi Yeşilyurt’umuz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar ve ekibinin hayata geçireceği yeni projeler ve yatırımlarla kalkınma sürecini sürdürecektir, buna canı gönülden inanıyoruz. Sayın Başkanımız vizyon ve misyonuyla Yeşilyurt’umuza çok önemli değerler katacaktır. Bizlerde Ankara’da Hükümetimiz nezdinde Malatya’mız için Yeşilyurt’umuz için gerekli destekleri vereceğiz” dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise, “ Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a öncelikle yeni dönem için başarılar diliyorum. Türkiye geneline baktığımız zaman Cumhur İttifakı ve AK Parti yerelde oylarını artırarak yoluna devam ettiğini görmekteyiz. Malatya’da Büyükşehrimiz başta olmak üzere Yeşilyurt’umuzda ve Battalgazi’mizde çok ciddi oy alarak Belediye Başkan Adaylarımız göreve seçildiler.Mehmet Çınar Başkanımızı Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçen tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.Yeşilyurt bizim büyüyen bir sevdamız, gelişen yüzümüzdür.İnşallah Malatya’nın parlayan yüzü olacaktır.Başkanımız inşallah kadim Yeşilyurt’umuzu, Barguzu’muzu, Şahnahanı’mızı, Topsöğüdümüzü, Gündüzbey’imizi, Yakınca’mızı ve tüm yerleşim alanlarımızı bir bütün olarak ve her birinin geleneklerini de dikkate alarak Yeşilyurt kimliğine yakışan güzel hizmetlerini sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. “ dedi.

Ziyaret, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • abuzer (5 yıl önce)
    yiyin yiyin aksırıncaya kadar yiyin. haramı helali bilmez. kul hakkı bilmezler. Belediyede bankamatik memur ve işçilerini açıklayın
    0
    0
    Yanıtla
  • SANDIK KONUŞACAK (5 yıl önce)
    el ele vererek Malatya’yı geleceğe taşıyacaklarını söyledi lafı biraz abes olmuşmu sayın Başkanım malatya halkı sizi vekillerden uzak duran biri diye seçti hayırlatmak isterim bugunun yarınıda var
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (5 yıl önce)
    Selahattin başkan keşke Ahmet Çakır oraya gelmişken 2 Kat tirilyonluk borçu nasıl yaptınız diye sorsaydınız ..:)
    0
    0
    Yanıtla