SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnşallah İlçeyi Kalkındırırız'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili Öznur Çalık ve İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Pütürge ilçesinde incelemelerde bulundu.

Pütürge İl Genel Meclis üyesi Mehmet Paşahan ve Hasan Hüseyin Şahın, AKP İl Başkan Yardımcısı Osman Güler, bazı AKP yöneticilerinin de yer aldığı heyet, Pütürge ilçesini ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi.

Ziyaretin ilk durağı Pütürge Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu oldu. Kaymakamı ziyaret eden heyet, ilçenin sorunları hakkında Kaymakam'dan bilgi aldı. Kaymakam Uzunoğlu yaptığı konuşmada, "İlçe olarak bir takım problemlerimiz var. Sizin bizden, bizim de sizden taleplerimiz olur. İnşallah diyalog içerisinde iyi bir şekilde ilçemizi kalkındırırız" dedi.

Malatya milletvekili Öznur Çalık ise yaptığı konuşmada, "Bugün yaz programı çerçevesi içerisinde Pütürge ilçemizi ziyaret ediyoruz. Pütürge yolu ile ilgili olarak hummalı bir çalışma gördük. 6 kilometre yolun asfaltlama çalışması bitti. Geride kalan 10 kilometrelik yolun ise hazır durumda olduğu, 2010 yılında asfaltlama işinin bitmiş olacağı bize iletildi" ifadelerini kullandı.

Pütürge'ye 30 yataklı bir Devlet Hastanesi'nin yapılmasının kararının çıktığını hatırlatan Çalık, ilçeye hizmet için çaba gösterdiklerini vurguladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da konuşmasında, "Pütürge'ye gelirken yol çalışmalarını yerinde izledik. Ayrıca Pazarcık'daki sulama suyu ile alakalı bir gölet çalışması yapılması istendi bizden. Zaten daha önce programımıza almıştık. İnşallah 2010 yılı programında değerlendirilecek. Ayrıca bu konuyu Vali beyle yaptığımız toplantıda ele aldık. Özellikle 2010 yıllının sulama yılı olacağı konusunda görüşler dile getirildi. Sulama suyunun önemli olduğu o toplantıda sayın valimize izah ettim. Verim arazilerin büyük bir kısmının mutlaka ekonomiyi kazandırılması gerektiğini söyledim" diyerek, "Zaten bizim görevimiz sizlere hizmet. Bu çerçeve içerisinde, şehirde ne varsa köyde de o olmalı. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan şu Pütürge'nin gök kubbesinde hoş bir seda kalmaktır" ifadelerini kullandı.

Malatya milletvekili Öznur Çalık, muhtarlarla ve vatandaşlarla da görüşüp, sorunları not aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız