SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah İrfan Hocamı Mahcup Etmem"

0
Güncellendi - 2016-01-12 00:45:04
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un, ara transferde kadrosuna dahil ettiği Uğurtan Kızılyar, takıma katkı sağlamak adına elinden geleni ortaya koyacağını söyledi.

Almanya’nın spVgg Neckarelz takımından Alima Yeni Malatyaspor takımına dahil olan ve kamp sürecinde olumlu bir performans ortaya koyan sağ bek oyuncusu Uğurtan Kızılyar, ilk kez konuştu. Uğurtan, teknik direktör İrfan Buz’un kendini tanıdığını ifade etti. Sarı kırmızılıların devre arasında transferinde ilk olarak kadrosuna dahil ettiği Kızılyar, kampı en iyi şekilde geçirip, takıma katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

"İnşallah hocamı mahcup etmem"

Almanya Bölgesel Lig Güney Batı (4. Lig) takımlarından spVgg Neckarelz ekibinden Alima Yeni Malatyaspor’a transfer olan Uğurtan Kızılyar, “Almanya Bölgesel Lig Güney Batı (4. Lig) takımlarından spVgg Neckarelz ekibinde son olarak forma giydim. Başarılı bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Teknik direktör İrfan Buz, bence yetenek avcısı bir hocamız. Bana çok güvendiğini belirtti. İnşallah onu mahcup etmem. Mahcup etmemek için elimden gelenin fazlasını ortaya koyacağım” diye konuştu.

Takımda çok sıcak bir ortamın olduğunu belirten Kızılyar, “Takımda herkes çok sıcak kanlı insanlar. Geldiğim günden bu yana her konuda takım arkadaşlarım ve ağabeylerim bana yardımcı oluyorlar. Burada olmaktan gayet memnunum. Adaptasyon sürecini çabuk atlatarak, takıma en kısa zamanda faydalı olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

"Çalışmalar yoğun tempoda sürüyor"

Kampın gayet güzel geçtiğine değinen Kızılyar, “Kamp gayet güzel geçiyor. Herkes sıkı çalışıyor. Hocamızın nezaretinden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıya güzel bir başlangıç yaparak, istediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Bu arada Malatyaspor camiasını çok seviyorum. Çok büyük bir camia. Burada geldiğimi için ve burada olduğum için hem mutluyum hem de gururluyum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız