SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah İyi Bir Sürecin Başlangıcı Olur"

0
Güncellendi - 2017-10-22 17:38:05
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Trabzonspor’u 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da 3 puanın sevinci yaşanırken, sarı-kırmızılı kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada yeni teknik heyetiyle Malatya’ya kazanmaya gelmiş bir Trabzonspor’u mağlup ettiklerini söyledi.

Trabzonspor galibiyetiyle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı takımda İHA’ya müsabakanın değerlendirmesini yapan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, iyi oynayarak çok önemli bir rakibi mağlup ettiklerini ifade etti. Süper Lig’in en iyi kadrosuna sahip takımlarından birisiyle karşılaştıklarını belirten Gevrek, "Maça çok iyi konsantre olduk ve ilk dakikalardan itibaren arzulu iştahlı bir şekilde rakip kalede gol aradık. Tabi bazıları Trabzonspor’un son haftalardaki haline bağlıyor galibiyeti ancak ben öyle düşünmüyorum. Trabzonspor ne geçen haftaki, ne de ondan önceki Trabzon değildi. Yeni teknik direktörleriyle tamamen kazanmaya gelmişlerdi. Onlar için de bir çıkış, yeni başlangıç anlamını taşıyordu. Ama biz daha çok istedik ve kazandık. Geçen hafta Fenerbahçe’ye kaybettiğimizde de söyledim, ben bu kadroya inanıyorum. Bu takım kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Alınan galibiyetin takımın özgüveni açısından da önemi büyüktü. Haftalar ilerledikçe takım olma yolunda daha çok şey kazanıyoruz. İnşallah bu galibiyet iyi bir sürecin de başlangıcı anlamını taşır" ifadelerini kullandı.

"En iyi puanı toplayıp, devre arasına moralli girmek istiyoruz"

Gevrek, ligde yavaş yavaş güç dengelerinin ortaya çıktığını ve önümüzdeki haftalarda daha zor müsabakaların oynanacağını ifade ederek, "9 haftalık periyotta 11 puan topladık. Aslında daha iyisini de yapabilirdik. Bazı maçlarda hakem kaynaklı talihsiz puan kayıpları yaşadık. İlk yarı toplayabildiğimiz en iyi puanı toplayıp, devre arasına moralli girmek istiyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Onlar da gerçekten kaliteli bir takım olduklarını göstermeye başladılar. Oradan alacağımız puan ya da puanlar bizim için büyük önem taşıyor" diye konuştu.

iha

[caption id="attachment_224167" align="alignnone" width="650"] KULÜP BAŞKANI ADİL GEVREK “TRABZONSPOR NE GEÇEN HAFTAKİ, NE DE ONDAN ÖNCEKİ TRABZON DEĞİLDİ” DEDİ. (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Başkana inancımız tamdır.Yerini dolduracak başka bir isimde yoktur.İyi niyeti olgunluğu ve sabrı takdire şayandır.Ancak başta Ali Ravcı olmak üzere teknik heyet için aynı şeyleri söyleyemeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    İlk yarı 3 veya 4 galibiyet daha alabilirsek mükemmel olacak. Sonrasına bakılır. Biz taraftar olarak desteğe devam etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    SENİ ELEŞTİRENLER DE SENİN HAKKINDA KÖTÜ KONUŞANLAR DA SENİ İSTEMEYENLER DE SANA KURBAN OLSUN ADİL BAŞKAN! SEN BİLDİĞİN YOLDA İLERLE SEN ONLARI BOŞVER ONLAR SAÇMALAMAYA DEVAM ETSİNLER. AKLI SELİM TARAFTARLAR OLARAK DAİMA SENİN ARKANDAYIZ UNUTMA! ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ADİL BAŞKAN SENİ SEVİYORUZ! SENİN TEMİZ YÜREKLİLİĞİN SAFLIĞIN VE ADAMLIĞIN ONLARI SATIN ALIR BE...
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Puan durumunda dikkat çeken nokta, altımızdaki takımlardan şu ana kadar sadece g.birliği ile oynamadık, üstümüzdeki 10 takımdan 3'ü ile oynadık. En azından içerdeki maçlarda bu tempoyu devam ettirmeliyiz, mücadele edersek üstesinden gelebiliriz inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    Bazı yorumcular başkana çok yükleniyorlar.Lakin başkan,çok nasipli bir kişi 3 yılda iki şampiyonluk bu yılda fena değil inşallah takım bu ligin takımı olduğunu tamamen benimserse sahada iyi sonuçlar alacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    10 numara pozisyonunda barazit azubuike saido diallo var kalede fonelle kötü diyoruzda bu adam ülkesinin milli takımına çağrılıyo bize golcü lazımı baruhan boitab ikili oynarsa görecez dialibayı solda düşündüm dün süüper olurdusağ kanatta pereeira 3 maç. Üst üste oynasa bidaha kimseye forma vermez murat yıldırımın bölgesine adam lazım dening ile başlanabilirdi bize dikine ileriye oynayan topçu lazım adem boitab perreira topu aldıklarında yalnız kalıyolar mehmet battal golcü ve mırat yıldırımın yerine adam alınmalı azıbuike barazite diaollo sağda pereire solda cissıko ileri çıkmayacak sola adam lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (6 yıl önce)
    Burda Yorum yapan şunu alsın bunu alsın diyenlerin %90 takıma 1 kuruş fayda sağlamamış pasoligi dahi olmayanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)Çöşnüklü isimli kullanıcı yorumuna
    çOK DOĞRU .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet44 (6 yıl önce)
    Devre arasi öncelikle kale sol bek iyi bir oyun kurucu on numara birde forvet şart yoksa geldiğimiz gibi gideriz 1.lige
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    20 puan kaybetmeyelimde kardeşim batuhan niye oynatılmiyor anlamadım diğer takımlar nerden almış o futbolcuları bizimkiler menejerlerin hatırı icin adam almışlar sanki 2 transfer lazım dışardan almıyorsan mesela karabukten selezniov veya yatabare ile iletişime gecikmeli 2 side malatyada oynar
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (6 yıl önce)
    devre arası transfer şart baba transfer diyipte taraftarları aldatmayın yoksa sezon sonu konuşamazsın başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    20 puan toplarsak ilk yarıda mükemmel olacak
    0
    0
    Yanıtla