SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnşallah İyi Şeyler Yaparız'.!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Teknik Direktör Mustafa Mete Ertem, Malatyaspor'un büyük bir marka değeri olduğunu, takımın düzelmesi adına mücadele edeceklerini söyledi.

Ertem, Malatyasporlu olmaktan dolayı büyük bir gurur duyduklarını ifade ederek, "Malatyaspor'un kariye benden daha fazla. O nedenle bu kariyerini inşallah devam ettirir. Çünkü denizler dalgalanmadan durulmaz. İmparatorlukların çöküş dönemi, duraklama dönemi gibi zamanları var. Malatyaspor içinde bir duraklama dönmemidir. Malatyaspor'un kariyeri ve marka değeri bizim adımızın önündedir. İnşallah geçmişte yaptıklarımızı burada da taktik etme şansına sahip oluruz. Burada müşterek hareket etmek lazım. Yeldeğirmenlerine karşı savaşacak Don Kişot değiliz. Ama biz Malatyasporlu olmaktan gurur duyuyoruz. Geçmişte yaptığımız birçok şey olabilir ama dün dünde kaldı. İnşallah burada iyi şeyler yaparız" dedi.

Oyuncuları zihinsel olarak hazırlayacaklarını kaydeden Ertem, "Her teknik adamın kendisine göre bir çalışma prensibi vardır. Bizimde kendimize göre bir çalışma prensibimiz var. Yıllarca da bizler, genç oyuncularla mücadele ettik, oynadık, şampiyonluk yaşadık, düştük, kalktık. Genç oyuncu olmamış oyuncudur. Genç oyunculardan Messi'nin hareketlerini bekleyemeyiz. Futbol görsel olduğu için genç oyuncu her zaman eleştiri alır. Genç oyuncu her zaman maçta üzerine koyacaktır. Buda çalışmayla ilgili bir
durumdur. Ama bu mücadelenin içinde varsak, oyuncumuzda bu mücadelenin içinde olacak. Amerika'yı tekrar keşfetmek durumunda değiliz. Mümkün olduğu kadar eldeki oyuncularımızı zihinsel olarak hazırlayacağız" diye konuştu.

Mustafa Mete Ertem, kentte birden çok futbol takımının olmasının kente fayda sağlayacağını belirterek,
"Kesinlikte kentte bulunan iki takımın tatlı bir rekabet içerisinde olması lazım. Çünkü kent kimliği çok önemli. Profesyonel ligde ne kadar fazla takımınız varsa, o ile kesinlikle fayda getirir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız