SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Kurtulacaksınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:41
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, 30 Mart'ta milletin kendilerine hizmet edecek bir partiye oy vereceklerini söyledi.

CHP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Sarıcıoğlu Mahallesi'nde toplantı düzenledi. 

Mahalle toplantısında konuşan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, hizmete talip olduklarını ifade ederek, "Biz ne için geliyoruz? Hakan İnci ne için var? On yedi gün sonra ne için oraya oturacak? Sizlerin verdiği güçle sizler için oraya oturacağım. Çünkü sizin böyle yaşamak kaderiniz değil. Ben bunu bilen bir arkadaşınızım. Biz tamamen insan odaklı projelerle geliyoruz. Tamamen sizler için geliyoruz. İnşallah ben o koltuğa oturduğumda o bir yerleri ranta veren arkadaşlar, bu çocukların haklarını götürüp o rantçılara veren arkadaşlardan onları alacağız. Ve bu çocuklara geri vereceğiz" dedi.

"SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

CHP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, millete hizmet için yola çıktıklarını kaydederek, "Sizlerin dertlerine, çere yolu altı diye hitap edilen sizlere üvey evlat muamelesi görülen olarak görenlerden 30 Mart günü inşallah kurtulacaksınız. Sizlere layık olan bir partiyi seçeceksiniz. Sizler bizlerden ne isterseniz belediyecilik adına sizlere layık olan hizmetleri, sizlerden toplanan vergilerle, kamu kaynaklarıyla sizlerle paylaşma noktasında kararlı olduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaya, ev hanımlarına yönelik projelerinin olduğunu da belirterek, "“Battalgazi’nin bütçesi Sarıcıoğlu ve Beylerbaşı Mahallesine hizmet yapabilmek için yeterli bütçeye sahiptir. Bizler kadınlarımızın evlerine hapsolmaktan kurtulacak. İş ve üretim alanına dahil edilecek projeler geliştireceğiz. Kermes alanları oluşturarak onların evlerinde ürettiklerini el işlerini orada satarak hem ev ekonomisine katkı sağlayacaklar hem de bu mahallenin büyümesi  için ellerinden gelen yardımı  bizlerin destekleriyle sunacaklar. Fakirlik ve hizmet alamamak hiçbir yerin kaderi olmamalıdır. Biz bu durumu sizlerle beraber dayanışma halinde sizlere layık olan hizmet sunacağız. Bununda sözünü veriyorum" diye konuştu. 

STK ZİYARETLERİ..

Kaya, MASİAD, MAİKAD, MSMMMO, Ziraat Mühendisleri Odası ve Cem Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Ziyaretlerde konuşan CHP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya,Battalgazi için ciddi projelerinin olduğunu ifade ederek, "Battalgazi'yi hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi. 

Kaya, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) ile Malatya İş Kadınları Derneğini (MAİKAD) ziyaret etti.

Malatya Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı İbrahim Güngör, yaptığı konuşmada seçim çalışmalarında Kaya'ya başarılar dileyerek, hayırlı olmasını diledi.

Malatya İş Kadınları Dernek Başkanı  Prof. Dr. Göknur Aktay ise çalışmalarında başarılar dileyerek Sivil Toplum Kuruluşları'nın  gönüllü kuruluşlar olduğunu ve Siyasi bir kimliği olmayan, toplum yararına çalışan kuruluşlar olduğunu söyledi.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise seçilmesi halinde işverenlere huzurlu bir ortam sağlanması için her türlü yardımı ve teşviki vereceğinin sözünü verdi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve yetkililer ile bir araya gelen Kaya, belediyecilik  projeksiyonu çizmek bakımından SMMMO'nın katkılarının yadırganmayacağını belirtti.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise seçim çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya STK ziyaretleri kapsamında Malatya Ziraat Mühendisleri Odası'nı da ziyaret etti.

Ziraat Mühendisle Odası Başkanı Fevzi Çiçek ziyarette yaptığı konuşmada Malatya'yı hep beraber planlanması gerektiğini ifade ederek başarılar diledi.

Ziraat Mühendisleri Odası ziyaretinin ardında Cem Vakfını ziyaret eden  CHP Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya yaptığı konuşmada şunları söyledi: " Eğitime gönül vermiş, hizmete gönül vermiş her vakıf, dernek ve halkın her kesimi ile iş birliği içerisinde Battalgazi'ye sahip çıkarak geleceğe taşımak noktasında kararlıyız. Bu anlamda STK,vakıfların ve derneklerin bize katkıları olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ise CHP Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ile ekibi hizmet amacıyla yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi: "Kurtar Bey ve ekibi hizmet amacıyla yola çıktılar. Bizlerde hizmet makamını işgal eden kişilerin iki tuğlayı üst üste koyanların eline sağlık deriz. Ve dualarımız sizlerle birlikte olacak" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız